Óra vissza NEM állítás (beszélgetés)
Nekem. Dolgozni tök mindegy nekem hogy mi van kint,egy monitor előtt ülök.
Én inkább azt szeretem ha meló után van világos, akkor még van értelme kimenni vízpartra, nyaralóba, vagy elkapirgálok a kertben este fél 9-ig-9-ig, bicajozunk, sétálunk stb.
A télire szavazok. Mivel korán kell kelnem, nem minDegy hogy az az 5 óra mikor következik be. Este munka után meg kinek nem mindegy, hogy sötét van vagy világos , Engem a bevásárlás és a főzés munka után sötétben is világosban is megvár. Akinek 24 órai világos kell, vegyen ki szabadságot.
A nyári isz. a gyerekeknek, szülőknek c@r.
Dolgozók nagyrészének szörnyű, ha már hullafáradtan kezdi a munkát.
Nyugdijasnak kismamának munkanélkülinek meg feltételezem hogy tökmindegy. Aki világosban akar valamit, keljen korábban hogy elérje a napsütést.
Pontosan.
Csak van akit nem érdekel, mert nem érinti, így számára lényegtelen, ami másnak esetleg probléma.
Hát, az idő relatív. Nálad mi történik?
Mert nálam semmi. Nem hiányzik és nem is gondolok vele.
Nekem nincs gondom az olvasással és értelmezéssel, ha egy kérdést értelmesen tesznek fel.
Ha pedig egy értelmetlenül feltett kérdésre valaki megpróbál válaszolni (bár nem neked címezve), akkor nem kezdek el azzal a közhellyel csapkodni, amit már egy analfabéta is tud durrogtatni.
Köszönöm a választ.
Gondolom, hogy volt rá tapasztalat.
Ebből az derült ki, hogy egyik esetben sem jó (nyári illetve téli időszámítási átállások), ha ilyennel szembesül az ember.
Várakozunk. :)
Ha vonattal beérkezünk egy pályaudvarra éjjel 2 órára, akkor nem 15 percet várunk a 2,15-ös csatlakozásunkra, hanem 1 óra 15 percet. Ellenkező esetben pedig lekéssük a 2,15-ös csatlakozást.
A kérdés nem erre vonatkozott!
Olvasni és értelmezni is tudni kell.
Lefordítom: Mi történik abban az 1 órában, ami az óraátállítás miatt keletkezik?
Miért most lettek ezek a kérdések aktuálisak?
Évtizedek óta állítgatjuk az órát és a közlekedés gördülékeny volt, nem volt fennakadás.
Nem véletlenül határozták meg azt sem, hogy melyik órában történik az átállás. Nem csak a menetrend áll akkor át, hanem az utasok is.
És nem, nem cserélik ki a menetrendeket az állomásokon, mert ami vonat 02:15-kor indult az az átállás után is 02:15-kor fog indulni.
Csak ki kell nyitni kissé a látószöget, és mindjárt átláthatóvá válik.
Végre eljött ez a nap is! :) Már csak azt kell kivárni, amíg végleges döntés születik! Nem rajtunk múlik.
Jó volt a nyári, de télen nem az.
További ajánlott fórumok:
- "Egy igazán szerelmes férfi soha nem lépne félre". Ki mit gondol erről az állításról?
- Igaz az az állitás, hogy a szolárium jó az ekcémás bőrnek?
- 9 hós lányom nem használja a lábait, a doki azt mondta, lehet, izomsorvadása van. Állításnál nem rugózik a lábával. Más tapasztalt ilyet?
- 4. osztályos matematika - Tudja-e valaki, hogy igaz vagy nem az az állítás, hogy a vonalak pontokból állnak?
- Eredeti hajszín visszaállítás - tényleg lehetséges?
- Gyári visszallítás után az androidos telefonomról eltűntek a telefonszámok, mert nem lettek lementve, vissza lehet még állítani valahogy?