Eredeti hajszín visszaállítás - tényleg lehetséges? (tudásbázis kérdés)
Gondolkodj logikusan, ha lemartad a hajad színéből a barnát, hogy szőke legyen, akkor azt hogy a fenébe tudnád visszacsinálni?
Én egyébként mikor szőkéből újra barna akartam lenni, akkor melírrel kezdtem, és szép fokozatosan álltam vissza a régi színre...
Sajnos nem lehet.
A festékben lévő hidrogénperoxid elszíntelenítette a saját pigmentjeid,utána tudtak belépni a szőke festékmolekulák.
Csak úgy lehet,hogy próbálod saját színedre festeni,az megkönnyíti a szín visszaállítást,de ugyan úgy roncsol.
Azt tanácsolom,hogy próbáld inkább színezővel befesteni a szőkédet a továbbiakban.
De vigyázz,mert könnyen teljesen besötétedik.
Bízd inkább szakemberre.
Én úgy csináltam(nagyon sokat szenvedtem vele,de megérte),hogy amikor már látszott a tövén,hogy milyen színű is az igazi hajam, megnézte a fodrász,kikeverte,befestette olyanra a hajam,így a mikor nőtt le, nem volt olyan vészes az eltérés,mintha a szőke nőne le...:) Ha jól csinálja meg a fodrász alig lehet észrevenni,és egy két ügyes hajtrükkel (feltűzni így úgy) még jobban eltüntethető az eltérés...
De csodát ne várj,elég lassú a dolog,bár nekem sokat segített a ricinus,és hogy vágattam rendszeren picit a hajam végéből...most van az az állapot,hogy végre teljesen az eredeti hajam van...de ne kérdezd mennyi idő alatt sikerült...
További ajánlott fórumok:
- Szoptatás után visszaáll a mell eredeti mérete?
- Segítség! Facebookon hogyan tudom az eredeti profilomat visszaállítani az idővonal helyett?
- Tud valaki olyan sampont, ami visszaállítja az enyhén őszülő haj eredeti színét? Vagy hasonlót?
- L'Oreal-os hajszínezőt vettem, a hajam be volt festve 1 éve, de a saját színemre, lehetséges egységesre színezni?
- Ami a lomtárból ki van törölve, nem lehetséges valahogyan visszaállítani?
- Törölt Messenger üzenet visszaállítása lehetséges?