Ami a lomtárból ki van törölve, nem lehetséges valahogyan visszaállítani? (tudásbázis)
vissza lehet, csak egy rendszervisszaállítást kell csinálni...be kell állíytani a dátumot, hoyg melyik hónap, nap, óra, és elvileg minden visszajön ami akkor megvolt... :)bár dátumot elnézve a hsz-em már felesleges :)
Elvileg vissza lehet, nem is kell hozzá program.
Van egy ilyen fórum: "Tud valaki segíten? Tegnap "kidobtam" a fényképeimet. A lomtárból is. Valahonnan, valamilyen háttértárból még vissza lehet hozni?"
Olvass bele, hátha találsz használható ötletet.
Jah arra a célra használd a DataRescue PhotoRescue Advanced programot. :) Illetve van még olyan program is ami USB kulcsról törölt dolgokat hoz vissza... esetleg valakit nem érdekel? :D
engem olyan progi érdekelne ami képeket tud visszahozni tud valaki segíteni? :)
Mindet le lehet tölteni a netről, innen onnan... :) hmmm. magyar nyelv? nem tudom hogy van-e ilyen progi magyarul, de egyébként nem igényel nagy angol szókincset egyik progi sem :)
Vmelyik magyar nyelvű? ill. netről lelehet tölteni? Kösszike:) Látom nem vok egyedül:D
:) aha. akkor tudom ajánlani ezeket: Get Data Back, Recover my files, R-Studio. Nálam ezek váltak be eddig, némelyiknél be tudod állítani, hogy egy bizonyos kiterjesztést (pl. *.txt vagy *.log, *.html stb)keressen a törölt dolgok közt.
naplózott beszélgetéseket pl. ...
hm. attól függ mit szeretnél visszahozni, mert van kimondottan törölt képekre progi, és van ami az egyéb fájlokra (dokumentum és hasonló) irányul.
Hol lehet ilyen programot letölteni vagy honnan lehet szerezni?
Szia. vannak olyan programok, amelyek törölt fájlokat képesek visszahozni, próbálkozhatsz ilyennel.
köcci. Szgép zseni van a közelben, fontos!!:)
Szerintem, amit onnan töröltél, az már elveszett. De, engem is érdekelne, ha mégsem így lenne.
Sziasztok! Lenne egy igen érdekes kérdésem: amit a lomtárból ki van törölve, nem lehetséges valahogyan visszaállítani?Nagyon fontos lenne!KÖsszi
Bármilyen megoldás érdekelne...
További ajánlott fórumok: