Lapos has rövid időn belül. Lehetséges? (beszélgetős fórum)
Aki lapos hasat szeretne, AJÁNLOM: másszon naponta 10-15 percet négykézláb! EZ NEM VICC! Ez a gyakorlat egyszerre erősíti a hátat, feneket, combokat, és a hasizomokat kegyetlenül megdolgoztatja. NÉGYKÉZLÁB mászás a szobában , ezenkívül kevés biciklizés (alacsonyra állított üléssel jobban dolgozik a has), a zsírégetés céljából a FUTÁS!!!! Ez a zegyetlen, mely a legtöbb kalóriát égeti el. És hasizom-gyakorlatok.
nagyjából ennyi mindent kell megtenni a lapos, IZMOS hasért. Én kb. 54kg vagyok. Csont és izom. Akinek kell rólam kép, szóljon. Egyéni tanácsot szívesen adok. :) Sok sikert a has ledolgozásához. SENKISE VÁRJON 1-2 hónap alatt eredményt! Egy picike kalória-csökkentés, és sok-sok-sok mozgás! Ne éhhezzen senki! PL: VAJ HELYETT ÜRESEN EGYÉTEK A KENYERET, már ez is számít!!!! :) éljen a lapos has, és a jó arányok!
Aránylag vékony vagyok [ genetikától.] 175cm és 55 kiló...de nem nézek ki anorexiásnak és enm is vagyok az,akármennyit eszek és akármikor mégsem híízom( általában este 9kor vacorázm, és nem épp diétás kaját.:$) De mostanában a hasam megnőtt:S A mérleg nem mutatja, hogy híztam, de látom rajta. Anyától örököltem ezt is..mert ő is rögtön oda hízik.
Milyen tornával tudom ezt "lejjebb vinni"? pl. mennyi felülés naponta?
Jézusom, holnap el megyek futni, mert én még sohasem figyeltem meg ezt:)
olyankor mindig a levegővel küzdöttem:)
naná,hogy látszik:)
főleg ha nincs sok háj a cickón:))))na jó csak vicceltemm..szerintem látszik.
na de ezt most ide is átmásolom, mert kivi vagyok nektek mi van:)
na ez most hülye kérdés lesz de. . . .
ha sportoltok, keményen aztán hirtelen megálltok, akkor . . . . na szóval mindenki érzi, hogy bumm-bumm ver a szíve mint az állat. Na de külsőleg is látni vagy csak érezni? Ezen vitáztam ma a sógorommal, mert szerinte az csak egy érzés, én meg tudom, hogy ha mint az állat futottam és utána hirtelen megállok akkor minden egyes veréskor a polom is berezeg.
én meg az a fajta vagyok aki másnak sír hogy hogy nézek ki, de alapból meg szeretem magam:D, lehetne rosszabb is:D de mindig találok magamon olyat ami sztem tök jó:D
De persze miután lenyomok egy de dagi vagyok hisztit, senki sem hiszi el, hogy titokban bírom magam:D
jó kaja meg pár év és az is rendeződik....nekem már 2 éve lassan, hogy leadtam a szart de még mindig változik a testem.
Legjobb módszer a pakoljunk alá izmot dolog...kifeszíti azt is ami nem feszül:) amúgy tényleg kicsit jobban odafigyelsz a kajára és tudod tartani 1 évig akkor még sokat fog változni a dolog.
Én játszottam a buzit és kenegettem a hasam fogyi alatt lenmag meg tökmag olajjal. Szerintem nagyobb volt a poci mint neked gyerekkel...:)
További ajánlott fórumok:
- Rövid időn belül sok vizet ittam, lehet tőle bajom?
- Menstruációs problémás:rövid vagy hosszú ciklusok, kimaradások, rendszertelen, erős vagy gyenge vérzés hirtelen én ennek lehetséges okai?!
- Melyik az az idegennyelv amit a legkönnyebb elsajátítani rövid időn belül?
- Ha rövid időn belül viszonylag nagy összegre lenne szükség, mik a lehetőségek?
- Egy emberből (akivel szoros a kapcsolatunk) rövid időn belül szorongást, ingerültséget váltok ki. Mit jelenthet?
- Hogyan lehet jó és tartós barátságot kialakítani viszonylag rövid időn belül?