Segítség! Facebookon hogyan tudom az eredeti profilomat visszaállítani az idővonal helyett? (tudásbázis)
Sziasztok!
Korábban letöltöttem a timeline removert és tök jól működött, de ma megint megbuheráltak valamit és nem tudom megnyitni a személyes lapokat - se az enyém, se senkijét, mert csak timeline-ban adná le (de nyilván a remover blokkolja). Van ötletetek, hogy mit kéne csinálni? :(
Ma osztottak megy egy idővonaltörlős akármit!Kipróbálták az ismerőseim sikerrel..bár én idővonalasnak látom őket..de ők állítják magukat illetve másokat réginek látnak..!
Nemtom.. én maradok idővonalas egyenlőre.
itten van explorerhez is
Az akkor szívás :(
És mindenkié ilyen lesz?? Nem is értem minek.
Én pl: szinte mindent törlök állandóan az üzenőfalamról. Akkor meg minek az idővonal?
Nem akarom azt az idővonalas sz*rságot használni, de épp csak rákattintottam az idővonalra, máris olyan lett a profilom :(
Szörnyű...
Vissza lehet állítani?
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet a facebookon egy tegnap megosztott képet frissíteni, hogy ma is megjelenjen az idővonalon?
- Miért van az, hogy amit írok Facebookon chaten, azt látom üzenetként is? Hogy tudom visszaállítani?
- Hogyan tudnám a facebookon visszaállítani a régi adatlapomat?
- Segítség! Facebookon hogyan lehet visszaállítani a témát az eredetire?
- Facebookon az idővonalat, hogyan lehet visszaállítani a régi klasszikus kinézetre?
- A Facebookon véletlen benyomtam, hogy egyszerűsített oldal. Hogyan tudom visszaállítani?