Hogyan tudnám a facebookon visszaállítani a régi adatlapomat? (tudásbázis kérdés)
2012. febr. 25. 20:56
Hurrá!:(
7. mmacus
2012. febr. 25. 20:06
Ez rossz hír, nekem a régi jobban tetszett, véletlenül állítottam át és úgy is maradt.
6. luc22
2012. febr. 25. 18:33
Sajnos nem lehet visszaállítani. Idővel mindenkinek átállítják idővonalasra.
5. Fisica
2012. febr. 25. 18:09
hát én nem tudom hogy kell visszaállítani, de állítólag egy idő után már mindenkinek ilyen sz@r idővonalas lesz az egész fb:(
Törölni a kezdőlap melletti fülnél lehet-Adatvédelmi beállítások- Alkalmazások és weboldalaknál a beállítás szerkesztés.-beállítások módosítása
4. melania82
2012. febr. 25. 17:16
Engem meg az erdekelne,hogy hogyan kell az alkalmazasokat torolni.pl a jatekokat???
3. 2cf99b02a5
2012. febr. 25. 17:00
én nemtudom,de engem is érdekelne!
2012. febr. 25. 16:58
Ma elkezdtem a Sims játékot, és ahhoz ezt az új, idővonalas adatlapot csinálta nekem, hogyan tudnám visszaállítani, hogy a régi legyen?Segítsetek!!!!
2012. febr. 25. 16:57
Hogyan tudnám a facebookon visszaállítani a régi adatlapomat?
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Facebookon hogyan tudom az eredeti profilomat visszaállítani az idővonal helyett?
- Miért van az, hogy amit írok Facebookon chaten, azt látom üzenetként is? Hogy tudom visszaállítani?
- Hogyan tilhatok le úgy valakit Facebookon hogy adatlapomat láthassa, de üzenetet ne írhasson?
- Segítség! Facebookon hogyan lehet visszaállítani a témát az eredetire?
- A Facebookon véletlen benyomtam, hogy egyszerűsített oldal. Hogyan tudom visszaállítani?
- Ha a Facebookon kedvencnek jelölök valakit, az látja az én adatlapomat?