Olasz egytálétel recept
Az Olasz egytálétel hozzávalói:30 dkg csirke- v. pulykamell
1 nagy fej hagyma
2-3 paradicsom(érett)
5-6 közepes krumpli
1 nagy sárga paprika
1 nagy piros paprika
1 nagy zöld paprika
1 közepes cukkini
1 l húsleves (kockából)
majoranna
só
bors
olaj
Az Olasz egytálétel elkészítési módja:
1-2 ek olajon jól megpirítjuk a feldarabolt húst, megsózzuk, rátesszük a felkockázott hagymát, megpároljuk, erre jön a meghámozott, nagy darabokra vágott paradicsom. Kb 5 percig fõzzük, majorannázzuk, borsozzuk, felöntjük a húslevessel. Egyszer felforraljuk, hozzáadjuk a meghámozott, feldarabolt krumplit és amikor az már félig megfõtt, hozzáadjuk a nagy darabokra vágott paprikákat kis karikákra vágott cukkinit. Addig fõzzük, míg minden zöldség megpuhult, lehet még beletenni majorannát, borsot.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: e6e06af85c, 2008. márc. 19. 12:58
Az olasz egytálétel elkészítési módja és hozzávalói.