Nyilvános szoptatás (beszélgetés)
Attól is elmegy, csak most nem arról volt szó. Végeláthatatlan dologtól elmehet az étvágy, szívja a torkát, trombitál az orrával, vájkál az orrában, szájában, szívja a fogát stb.
De tényleg befejeztem, én amellett teszem le a voksom, nem kell azt nyilvánosan, megoldható diszkréten közösségi térben is.
Az érti jobban meg, hogy megoldható, vagy sem.
De, rájöttem ez sem mérvadó, vannak alapból lehetetlen és tehetetlen emberek.
Szóval csak az ugathat, akinek van/volt gyermeke?
Volt. Most jobb neked?
Hú, tényleg agyamra ment a meleg.
A fórum címből kihagytam egy betűt 😳
Anbyivan van köze hozzá, hogy átélted-e, meg tudtad-e oldani.
Nem titkoltam nekem van, állandóan úton voltam velük, és nem kellett senki előtt
Kitennem a mellem. Tehát nem csak beleugatok a világba tapasztalat nélkül.
Az étteremben egy ízléstelen, buta emberrel nem állok le vitatkozni,nem süllyedek a szintjére. Azt látni kellett volna, hogy valaki értse miről beszélek.
A művészet és az élet, nem egy ladikban utazik.
Semmi köze a témának ahhoz, hogy nekem van/volt gyermekem vagy sem.
Mások elfogadásáról van szó.
Képzőművészet: izlés dolga, hogy ki, mit tart formásnak. Izlésről meg nem vitatkozunk. Mindenkié olyan, amilyen.
Ha engem zavar egy szituáció, akkor azt szóváteszem ott helyben.
Elég sokat gondolkodtam, hozzászóljak-e a témához.
Nyilván megosztó téma ez is, mint megannyi más. Időnként előjön a nyilvános szoptatás is. Évekkel ezelőtt elég nagy port kevert, hogy egy szoptató anyát elküldtek az egyik mekiből (legalábbis úgy emlékszem). Premier plánban ment a ciciztetés. Ez bizony szerintem is joggal verte ki a biztosítékot sokaknál. Ha már muszáj szoptatni, és persze nyilván előfordul ilyen eset, akkor lehet azt diszkréten is csinálni. Mint többen is írták, lehet eltakarni, nem egy bonyolult művelet. De legtöbb helyen van már babapelenkázó, ahová elvonulhat az anya, amíg szopik a baba.
Az Auchan pont olyan, ahol van erre lehetőség. Adott esetben (erről szól a téma) az anya pont egy Auchanban , ha jól értem, a bevásárlótérben szoptatott. Na, itt van a bibi. Valamint igaz, amit írsz még.
Elmondható: valóban vannak olyan anyák, akik direkt provokálnak, ezt 100 %-os bizonyossággal állítom. Nekik pont az a céljuk, hogy indulatokat váltsanak ki emberekből.
Tudnék rá példát hozni, de nem ez a célom.
Szóval, ha muszáj, szoptasson bárki akár egy parkban vagy bárhol, de ha már teszi, akkor legyen diszkrét. Senki nem fogja bántani. Láttam már ilyet, is, olyat is, aki direkt közszemlére tette. Utóbbi számomra is visszataszító.
Zárszó: anya vagyok.