Nyári szerelem, vagy a fene se tudja mi ez :) (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nyári szerelem, vagy a fene se tudja mi ez :)
Ezt nem én írtam ide a barátnőm volt !!
Ő nincs ide be regizve így az enyémről mesélte el !!
Az nem. De a cikkben nem szimpla másokkal is beszélgetésről volt szó. Hanem hogy egy kapcsolatban szarul érezte magát és ahelyett hogy arra fordított volna energiát hogy szétnézzen a saját háza táján, hogy mi a baj és MITŐL van a baj, inkább felütötte a netes herceges könyvet. Talált is egy mesebeli herceget, aki meglebegtette (ugyan hazudozva neki merthát már volt hercegnője), hogy valóra váltja álmait ha találkoznak, de arra se fordított energiát a kislány, hogy találkozzon vele.
Szóval szerintem időpocsékolás volt, akárhogy nézem. Mert csak arra jött rá, amit eddig is tudhatott: hogy a fizikai világban képtelen döntéseket hozni, vállalni a baját/akaratát , bármit. Illetve, bocsánat, erre se jött rá. Csak arra hogy AKARJA a szőke herceget, aki közben lelépett a valós-régi királykisasszonyával.
Mellesleg a neten való fórumozás, csetelés szerintem nem beszélgetés, csak "eszmecsere" a szó szó szerint vett értelmében. Beszélgetni nem csak szavakkal szoktunk ugyanis, sokkal összetettebb interakció, mint egy gép előtt ülve "mondani a magadét" a másiknak.
Ha találkoztak volna, lehet mind a kettő futva menekült volna :) a másiktól.
A fórumindító cikkhez: ez nem szerelem, csak a manapság "szokásos" netes flört. Tipikus, hogy ha egy kapcsolat kicsit nyüglődik, vagy valami épp akkor nincs benne rendben, akkor azt egyik (vagy van ahol mindkét fél) odafordul a csetre, facebookra, egyéb ismerkedős csatornákra, és "bebizonyítja" magának, hogy ha itthagynám a páromat, lám másnak is azonnal kellenék.
Rengeteg időt és energiát elvesz az életből, amely energiákat lehetne arra is fordítani, hogy a JELENLEGI kapcsolatot helyretegye, tisztázza az ember, magában is és a párjával is.
Az ilyen netes flörtök hátulütője, hogy ennek követkeményeként viszont tönkremehet az egyik vagy esetleg mindkét kapcsolat, és akkor a problémák megbeszélése helyett ott van a végén 4 kiábrándult/becsapott/átvert/ ember.... És aztán lehet sírni a neten, hogy milyen szar egyedül és minden férfi/nő egy rohadék.
Eleve számomra elfogadhatatlan ha valaki MELLETT ismerkedik az ember. Ha a beszélgetés elején kiteregeti mindenki hogy amúgy együttél/van barátja/barétnője, akkor általában teljesen másképp fog alakulni a netes enyelgés is, senki nem fogja magát belevarázsolni egy totálisan elképzelt álomkép karjaiba.
Olyan ez, mint amikor régen a kislány elképzelte a mese után, hogy majd őérte is eljön a fehér herceg szőke lovon :), álmaiban beszélt vele, vágyait rávetítette, és ha megkérdezték, akkor válaszolt, hogy ő az ilyenmegilyen herceg felesége lesz. Most ezt a mesét "játsszák" a felnőtt emberek a virtuális térben egymással. Szerepe ugyanez a "vágyálom" kiélése - azt hiszik hogy következmények nélkül, csakhogy a képernyő mögött élő emberek vannak, így néha/sokszor mégiscsak van fájdalmas következménye is a net által rajzolt mesének....
Mellesleg - ezt nem lehet nem észre venni, hogy valakivel éjjel nappal online a párom, tehát a bizalom biztosan sérült mindkét kapcsolatban... csak itt a herceg fickó a saját kapcsolatában megpróbálta helyreállítani azzal, hogy össze is költözött a VALÓS párjával és szerelmével. Az álom királykisasszony - a cikkíró - meg mehet vissza a mesébe, irogathat másnak, ha egyszersem volt képes megjelenni a betűk és kommunikációs FELÜLETEK mögül a valóságban.
Ez nem szerelem...nem is lehet az ember olyanba szerelmes akivel még nem is találkozott soha személyesen, ez hülyeség.
Gondold át inkább a mostani kapcsolatodat, ezt meg felejtsd el...
Ez csak egy fellángolás. Amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen el fog múlni. Viszont a barátoddal való kapcsolatodat kéne átgondolnod inkább, mert ha ilyen érzéseket vált ki egy másik srác, akkor tényleg problémák vannak.
Sok sikert!
Egy kapcsolatban alap a hűség. Akinek ehhez papír kell az szánalmas. Sose kezdenék olyan férfiimitátorral aki így gondolkodik.
Az más, ha tisztázták, hogy szabad a vásár, de itt nem erről van szó.
Én anno voltam hasonló helyzetbe.... sokat örlődtem. Majd mérlegeltem a kapcsolatom, kerestem az okát, hogy miért alakulhatott így. Rájöttem, hogy részben bennem van a hiba.
Egy kapcsolat akkor működik jól, ha mindig van valami új és közös esemény benne. ezt úgy értem, hogy először megismerkedtek... majd jön a csók futtok pár kört... Eljön az ideje a szexnek, majd ismét tovább kell lépni, akár össze költözés, vagy házasság, majd gyerek. Abban az esetben ha bizonyos időn belül nem léptek tovább a kapcsolat fejlődése megáll. Mondhatni "megrohad" ellaposodik... jön a kiábrándulás stb. stb. Mindig kell legyen valami közös cél!!! Amiért érdemes együtt, párként küzdenetek!!! Én így meg tudtam menteni a kapcsolatom, és összeteszem a 2 kezem, hogy nem adtam fel!
Az az ember egy kamu! Soha nem fog veled járni, csak a saját hiúságának esik jól, hogy járnál vele!!! Esze ágában sincs kilépni a kapcsolatából miattad! Amint Te lépnél, ő is lépne, csak nem feléd, hanem ki az életedből. Ez van.
A párod hogy nem vett észre ebből az egészből semmit?
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Lehet, hogy találkozni fogok egy pasival, aki nem tudja, hogy már van két gyerekem és férjem. A férjemmel már nincs szerelem. Mi tegyek?
- Valaki tudja mikor folytatják a Duna tévén a Végtelen szerelem című filmet?