NST magzatmozgás (beszélgetés)
Font a kevés minősége is, erre írtam, hogy már 3 minőségi is elég, vagy több jó valós, jól mérhető, szívhangban változásban is eredményt produkáló minimum 10 ahogy írták...
De pl: nekem volt, hogy 30 perc alatt egyszer sem, még egy picit sem mozdult, logikus volt, hogy így tovább kellett maradni/nom, vagy másnak is...
Akár 2-3 mérhető mozgásból leolvashatóak az eredmények, de annyi a minimum, ebből látják, hogy mozgásnál emelkedik e a szívhangja (ami a jó reakció), ill. persze a szünet, mozgás mentes rész is fontos, hogy legyen mivel összevetni:-D
Hasonlóképp, mint oly sokan, volt, hogy a kötelező percek alatt kész voltam, volt, hogy 1 órát vártunk, hogy moccanjon (mindkét babámmal volt ilyen)...
Nem, Nekem alig mozgott a fiam. Minden egyes nst úgy telt el, hogy a 20 perc helyett 1 órát voltam bent és folyamatosan rázogatták a hasam. Ehettem és csokitól kezdve bármit, a fiam nem mozgott csak úgy parancsszóra. Sokszor már kiabált velem az nst-s csaj, hogy ébresszem már fel a gyerekem, de könyörgüm, hogy?
Én ennek már 15 hónapja:) Itt rosszalkodik mellettem:)
De akkor miért izgulsz?
Nekem elég sokat mozgott, szerintem zavarta az a bigyó ami rám volt szerelve!
További ajánlott fórumok:
- Kinek mikor volt az első magzatmozgása és milyen érzés?
- 13-14 hetesen magzatmozgás?
- Császármetszés után késöbb érezni a következő pici magzatmozgását?
- 19 hetes terhesen, nincs még magzatmozgás, szerinted?
- Ki az, aki a 20.-22. hétig nem érezte a magzatmozgást?
- Mikortól "kell" naponta érezni a magzatmozgást?