Ki az, aki a 20.-22. hétig nem érezte a magzatmozgást? (beszélgetés)
Sziasztok sajnos kicsit felek 21hetben vagyok 2.babammal de sajnos meg nem erztem hogy meg mozdulna
minden rendben van vele csak ez hogy nem erzem a mozgast
Aztán 20+1 naposan éreztem először a mozgást 😍 Egész nap mozgott 😃
Azóta derült 20+6 naposan, hogy a pocaklakóm KISLÁNY ❤
a baba elvileg félidőben mozdul meg. Ha első gyerek, lehet, hogy észre sem veszed vagy nem tudod, hogy mi történt. Lehet, hogy már diszkréten mozog, csak te nem tudsz róla.
Ne félj, előbb utóbb megmozdul. A félidő csak az átlag
( én pld. nem ismertem fel a magzatmozgást, éppen autót vezettem, útköüzben mozdult meg. Amikor megismétlődött, akkor kezdtem kapisgálni, ill. anyukám mondta hogy valószinűleg a baba .... IV.28-n estem teherbe, és VIII. 23-n mozdult meg, tehát pár nappal később, mint félidő )
Sziasztok!
20+3 hetes vagyok, és még nem éreztem semmit, amiről biztosan tudnám, hogy magzatmozgás. Vékony vagyok, a méhlepény normál helyen tapadt, tehát nem értem az okát. A környezetemben több velem egyikdős kismama van, és már mindenki érzi, van, aki több hete és intenzíven. Most már vettem egy szívhangfigyelőt, azon szoktam meghallgatni napi néhány mp-re, hogy dobog a szíve és megfelelő ütemben. Ettől függetlenül zavar, hogy semmit nem érzek, és nyugtalanító a várakozás. :(
Van valaki hasonló helyzetben?
További ajánlott fórumok:
- Kinek mikor volt az első magzatmozgása és milyen érzés?
- 13-14 hetesen magzatmozgás?
- Császármetszés után késöbb érezni a következő pici magzatmozgását?
- 19 hetes terhesen, nincs még magzatmozgás, szerinted?
- NST magzatmozgás
- Gen.uh-n magzatmozgás miatt köldökzsinórban 3 ér nem ítélhető meg, 2 hét múlvára visszarendeltek, mással is volt ilyen? Tapasztalatok?