Császármetszés után késöbb érezni a következő pici magzatmozgását? (tudásbázis)
Szio!
:D
A Kisfiam juliusi.
Nektek is minden jot es egeszseget kivanok,na meg nyugodt babavarast,mar amennyire ez egy 17 honapos Fiucskanal lehetseges.;)
Augusztus 19re :)
Igen ez valóban megynyutat mert ha még ez se lenne :S S:
ancsyangel!
Ne aggódj, tutira minden rendben van! Szerintem jó, hogy van ilyen készüléketek, mert akkor ezzel meg tudod nyugtatni magad mindig, ha kezdesz pánikolni! Mikorra vagy kiírva?
Dettó 21 hónap lesz köztük, de én júliusban szülök.
Dettó első kisfiú, második kislány, és mindkettőt hamar éreztem :)
Boldog babavárást és szép, egészséges kisbabát kívánok!
Igen 3 :)
Bevállalós is vagyok meg szerelmes is a nagy Ő-be :D
Sajnos nem elsőre találtam meg Őt :( Igy mikor mi összejöttünk már volt egy 5 éves kis-nagylányom :)
A kisfiam már közös baba és most Mákszem is! Mivel párom mindig is két babát szeretett volna ugy éreztem megajándékozom őt ezzel a csodával mert megérdemli. ja és persze Bettimet is nagyon szereti :)
A kislányomat 16 hetes kora óta éreztem mozogni, szinte mindenre reagált mozgással. Ő császárral született. A kisfiammal sokat aggódtam, mert igazán a 19 héttől éreztem, hogy mozog. Végig az egész terhesség alatt sokkal kevesebb mozgást érzékeltem.
Hogy az előző császár volt-e az oka, azt nem tudom.
Ő végül természetes úton született.
És mindkét gyerkőc makkegészséges. :)
Nekem a császár után semmi problémám nem volt, se a fejemmel, se a spinális érzéstelenítés helyével, semmivel. Kedden császároztak, szombaton már magam kötöttem be a cipőfűzőmet. :)
Nekem a gátseb ezerszer jobban fájt és sokkal lassabban is gyógyult. Kb. 2 hét telt el, mire bírtam ülni, állni és menni. :(
Jó bevállalós vagy 3 gyerek persze nagyon jó a nagy család.
Én még eggyet szertnék ,remélem talán azt már normálisan megtudom szülni...
De egy idö után elmullik?
Én kb egy hónapja érzem:(
Szio!
Eppen most neztem meg a Gyerköceidet.Gratulalok hozzajuk,tünemenyek!Azok a fürtök......:D
Szerintem nemsokara mar erezhetöen jelentkezik a Pici is es akkor beindul igazan.:)
Drukk a szüléshez :)
Sajnos nekem tényleg nagyon vastag a hasfalam és sok lerakodott zsír is van :( Kisfiamnál 7 kgal voltam kevesebb mint most ki tudja lehet az is rengeteget számít!
Csak ugye kicsit aggasztó meg nehéz ez a helyzet így de ezek szerint hamarossan eljön a mi időnk is és kezdődnek a bukfencezések a pociba :)
Gratulálok a kicsikhez :)
Igazásból egyszer egyszer azért üt vagy rug és azt érzem csak az apróbbakat nem :( Bár lehet hogy annak is nagyon kéne önmagában örülnöm hogy ennyi időssen már produkál nagyobb mozdulatokat :)
Az érdekes az hogy kisfiamnál kinyomta magát meg ilyenkor már ereztem és ugye akkor csak egy császáros előzmény volt :S
De azzal vigasztalaom magam hogy ha a szívhang oké és azt ütögeti akkor nincs nagy gond mert azért csak mocorog! Alig várom a 25.ei ultrahangot :)
Igazság szerint ultrahangon is mindig azt mondták amikor még koraterhes voltam hogy azért nem lehet látni rendessen mert vastag a hasfalam :(
Szia!
Nalam nem volt ez igaz.En most a Kislanyom mozgasat is eleg hamar ereztem,ugy mint a Kisfiamet is elözöleg.
A 2 Gyerek között 21 ho különbseg lesz,ha par het mulva megszületik a Kicsi.
Szerintem a hasfal vastagsága sokat számíthat - gondolom. Lehet, hogy azért érzed kevésbé? De ha nagyobb lesz, hatalmasakat fog rúgni, meglátod!!! :)
Én 22 hetes terhes vagyok, és a - feltehetőleg - lányom nagyobbakat rúg belém, mint a kisfiam... Lehet, temperamentumosabb lesz :)
Bár két császár után, nem tudom... Lehet, az én hasam is érzéketlenebb lenne...
Huu ezzel megnyugtattál :) Köszönöm.
Mert ugy mocorgást nem nagyon érzek esetleg csak annyit hogy amikor apa odateszi a kezét a pocimra akkor feszül ott a hasam mintha odabújna apához :)
Akkor azt a 1,5 hetet kibírom türelemmel és nem cukkolom a kis drágát azzal hogy lustika :)
Nem tudom csak ez így aggaszt meg türelmetlen is vagyok lássuk be miatta. De viszont az megnyugtat hogy tuti jól van mert 3-4 naponta itthoni magzati szívhanghallgatóval szoktam őt hallgatni és akkor ütögeti ám a hallgatónak a fejét a rendessen tehát ő jól van csak várom már hogy alapból is érezzem :)
Bár az se kizárt hogy kicsit lusta is őkelme :)
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- SZÓjáték! Az előző szó végből elveszünk tetszőleges számú betűt, és azzal kezdjük a következő szót!
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Akassz le néhány betűt az elejéről és told a következő végére :D
- Fejfájás, avagy a császármetszés későbbi hozománya? Lehet összefüggés?
- Kislányomnak felszúrták a fülét. Mire számíthatok az elkövetkező időkben? Főleg hosszú távon érdekelne, lehet belőle később problémánk?