Normális, ha nem szeretem nézegetni a párom nemi szervét? (beszélgetés)
Az is kamu? :D
Nagyon gyöpi élete lehet, ha ezek színesítik meg a napjait. :/
A szakember válaszol
Normális, csak nem igaz.
Nagyon is szereted nézni, csak tagadod.
Mellesleg egy szép női testnél, nincs szebb látvány.
De ennek ellenkezője kiábrándító tud lenni.
Ezért minden nőnek ügyelni kell az arca szépségére és a teste karbantartására.
Egy elhízott,rosszul öltözött nőt nemcsak nézni, még tapogatni sem élvezetes.
Uram atyám gyere le.
Ha nincs problémája az embernek akkor kreál valamit magának. Ne nézegesd akkor. Meg van oldva.
Többször írtam már, hogy az anonimok által nyitott fórumokat többnyire a fórumozók tartják életben. De valahogy tiltott dolog bírálni őket. Bárhová írtam ezzel kapcsolatos megjegyzést, törölve lett az összes. Az egészben az az érdekes, hogy egyetlenegyszer sem írtam sértő hsz-t. Max ironizáltam.
Az irónia pedig - úgy gondolom, helyénvaló, ha a helyén van. :)
Egyébként lehet, hogy anonimunk azóta már leküzdötte a fóbiáját, és azóta gyönyörködik a párja fütykösében. Ki tudja, talán már kézbe is vette.
:D
Vagy csukott szemmmel szopni, eletleg elojtek nelkul "atesni azon"?
Parizsban meg Amsterdamban is van ilyen temau allando kiallitas. De ha csak "erotikus kepek", en ott vagyok, es tudok rola, biztos megnezem.
Szepmuveszeti kiallitasokon is leet geitaliakat latni.
Egy normalis test az csak test, Valami kontextusban kell, hogy legyen az agyunkban. Jo esetben, hogy egy szep, vagy nem foglalkozunk vele.
Az undor es a szegyen szerintem beteges.
Nemrég láttam a "Mi van MOST a kezedben?" fórumot.
Valljatok színt! :)
Ne az egyszemű kígyóval szemezz miközben kielégíted kézzel/szájjal, hanem a palival, és meg van oldva.
Amúgy garantálom neked, hogy nincs olyan heteroszexuális férfi, akinek bármilyen negatív gondolata lenne miközben egy nő kielégíti...
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?
- Egy kapcsolat lényege az, hogy jobban szeretem a párom, férjem, vőlegényem saját magamnál?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Miért van az, hogy szeretem a párom, de a szexuális vágyam egyenlő a 0-van?!
- Szeretem a párom, el kell költöznöm tőle, de nem tudok még
- Még nem bontottam le a karácsonyfát! Szeretem nézegetni és...