Még nem bontottam le a karácsonyfát! Szeretem nézegetni és... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én meg azért lázadtam fel, mert minden évben nekem kellett kiválasztani a fát, hazacigelni, díszíteni, lebontani, lebontás után még húsvétkor is a lehulott tűleveleket találtam imitt-amott. Mikor mondtam, hogy legyen műfenyő akkor le lettem hurrogva. Jól van, mondtam akkor ettől kezdve gondoskodjon a párom a fáról. Következő évben mivel nem mentem el fáért, az utolsó nap ment el megvenni. Én hozzá sem nyúltam, díszítette, lebontotta, takarított utána. Érdekes módon utána lehetett műfenyő. De akkor már ragaszkodtam hozzá hogy én nem! :) Bőven marad még tennivalóm karácsonykor a faállítás nélkül is. :)
A karácsonyi faluim azok más tészta, az hobbi.
Az enyém is fent van még, de csak azért mert az emberem lusta volt elbontani, mivel az állítás és bontás mióta fellázadtam az Ő feladata. :)
A karácsonyi falukat sem bontottam még el ezért szerintem úgy gondolja ráér még ő is a fát leszedni.
Csúcsdísznek, csillag helyett egy nyulat raknak fel, az ágakra akasztott fénylő gömbök helyett pedig horgolt hímes tojásokat.
De előtte vastagon felkenik ragasztóval a fa vázát lehullott tűleveleket pedig visszadobják rá. :))
Nincs ezzel semmi baj.
Nálam már a tavaszi díszek vannak elszórva,lehet kicsit korán.(ajtódísz stb..)
Majd a 🐰 elviszi. Áprilisban.
Addig meg nézegesd kedvedre! 🙂
Baccus még én sem 🤭 minden hétvégén elhatározom hogy majd most, de annyira gyönyörű. Most karácsonyra teljesen új dizájn lett és ez nagyot ütött. Inkább portalanítom csak.
Férjem szokott a "fa elbontás" kezdeményezője lenni, de még az ő csőrét sem piszkálja. A többi karácsonyi díszeket már rég eltettem, de a fa még teljes pompájában áll.