épp most beszéltem a lányommal bejglit nem sütünk.most nyílik egy sütibolt,házi süteményekkel.majd ott rendelek.ami marad,a húsleves,mert a vejem nem szereti a halászlét,meg a kacsacomb párolt káposztával,petrezselymes krumplival.mézest,meg sajtost sütök.mondta,hogy most voltak náluk vendégségben az apja legkisebb fia,meg a családja.mivel csak az apja halálakor ismerte meg a lányomat,dühös volt,hogy előtte miért titkolták.de mind a három gyerek kedveli egymást,annak nagyon örülök.hát még az apja,hogy örülne,ha élne.nagyon rendes gyerek,mindegyik.igaz az idősebb már 50 felé közeledik.
Hát a fny nevében nem nyilatkozhatok, de én nagyon boldog vagyok a vasárnapi ebedekkel is a csaladommal, ez a karacsonyi mizéria zavar, idegesít, nem szeretem. Mindenki megőrül, kapkod, 3x annyit főz mint amire szüksége van. Jaa, és a tömeg. Mindennél jobban utálom a tömeget is.
Nem csak a karácsonyt nem szereted - csak most ezt "vallod be", hanem csak azt nem szereted - egyébként én sem és szerintem mi itt a többiek sem - hanem azt a kifacsart életet nem szereted, amiben élünk.
Valódi szeretet - és igazi, szerető társ - nélkül, agy virtuális világ fedezékében.
Ha beismered - de nem, nem ismered be, hisz ráfogod a karácsonyra - ha nem.