Mióta elhunytak a szüleim, már nem szeretem a karácsonyt. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
20. pteri (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 31. 18:31
A szüleim mindig a gyerekek és unokák kedvéért várták a karácsonyt. Még élnek szerencsére, de ha már nem fognak , akkor már én fogom az unokáimmal élvezni a karácsonyt. Neked nem adták át a szüleid az ünnep szeretetét?
19. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 31. 09:03
Persze, más hangulatúvá válnak a karácsonyok, de továbbra is szeretjük. Ilyenkor felidézzük a szülőkkel együtt töltött ünnepeket, vannak tárgyak, amik náluk is és most már nálunk is az asztalra kerülnek ilyenkor.
18. lolita2112 (válaszként erre: 17. - Violet18)
okt. 31. 08:51
tudod nekem izgi lenne a hoeses,mert 30 eve nem lattam havat,de tudom nektek otthoniaknak ez tokre maskeppen van!a meleggel nekem sincs bajom,mert volt boven idom megszokni!
17. Violet18 (válaszként erre: 15. - Lolita2112)
okt. 30. 17:07
Csak a meleget élvezem, nekem már a mostani idő is hideg. 40 fok árnyékban. És igen, szerencsére hó sincs. Az is csak 1 napig izgalmas, legalábbis gondolom vkinek az..., utána csak a sár és a latyak
16. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 30. 00:21
🕊️🕯️✝️🕯️🕊️
15. lolita2112 (válaszként erre: 14. - Violet18)
okt. 30. 00:16
ezt elhiszem,de hiaba van egyutt a csaladom/2 csalad/,de azert hidd el minden evben epp ekkor van a legnagyobb meleg...elhiszem te elvezted egyszer az eletben,de en mar ezt elvezem 30 eve.mindigis keszultem hazalatogatni telen,de aztan csak elalltam tole,tudom mar alig esik ho otthon.
14. Violet18 (válaszként erre: 13. - Lolita2112)
okt. 29. 21:15
Voltam karácsonykor los angelesben, 35 fokban, hidd el nem az időn múlik a karácsonyi hangulat. Imádtam, meleg is volt és anno még az ünnepeket is élveztem.
13. lolita2112
okt. 29. 01:56
ez ertheto,dehat ezzel sokan igy vagyunk am!kepzeld el en meg raadasul "gatyarohaszto" melegben,mert nalunk akkor eppen nyar van unneplem a karacsonyt!igy aztan hangulat nem sok van hidd el!
12. Cukormókus* (válaszként erre: 11. - Enissa)
okt. 28. 20:53
Illemtudó sátánista 😁
11. Enissa (válaszként erre: 10. - 0db98ba729)
okt. 28. 20:03
Milyen sátánista vagy te, ha érdekel mi illik egy vallási ünnepen, ami többeknél a szeretet, a családünnepévé alakult át?
10. 0db98ba729 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 28. 19:39
Nem csodálkozok. Sajnálom, hogy már nem élnek a szüleid. Nekem díszítve van elrakva a kis műfenyőm, és csak előveszem Karácsonykor , mert úgy illik. Nem vagyok vallásos. Sátánista vagyok, mondjuk az is hasonlít kicsit a valláshoz.
9. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 28. 19:29
Ezek szerint nincsenek gyermekeid, unokaöcséid/hugaid akikkel ezt a szép hagyományt tarthatnád.
Úgy gondolom, hogy nem is a vallási oldala miatt, hanem a családi összetartozásért össze kell jönnünk.
8. Hansika (válaszként erre: 7. - L.luiselotte)
okt. 28. 18:56
teljesen erthetö a velemenyed...
7. l.luiselotte
okt. 28. 18:52
Amióta édesanyám meghalt, mi sem ünneplünk, egyetlen egyházi ünnepet sem. Névnap, szül.nap, ennyi, de ezeknek 90 %-a februárban van. Eleinte ráfogtuk a macskára, hogy szétszedi a karácsonyfát, de a szüleim nélkül már
egyáltalán nem volt meghitt a hangulat, ateisták vagyunk,
rokonunk nincs, szóval nincs miért tartani, édesanyám utolsó 10 évében kkizáróloag az ő kedvért " ünnepeltünk ".
Őszintén szólva nem is hiányzik
6. Hansika (válaszként erre: 4. - Papája)
okt. 28. 18:17
de a szülök halälänak ehhez semmi köze.._))
5. Hansika (válaszként erre: 4. - Papája)
okt. 28. 18:16
:-DD
4. papája (válaszként erre: 3. - Hansika)
okt. 28. 17:56
Miért is szeretnéd, Ti nem a karácsonyt ünnepelitek.
3. Hansika
okt. 28. 17:52
na, en sosem szerettem...
2. zena01
okt. 28. 17:42
Én sem. Fát még díszítek de nem szeretem nélkülük.
okt. 28. 17:42