Miért nem szeretem a karácsonyt? (beszélgetés)
Csak a legközelebbi rokonok kapnak ajándékot. Gyerek, házastárs, testvér. Egy-egy személyre szabottat. Nálunk nincs minden boltba be-ki lődörgés, egy csomag piros színű lepkefingért város túlsó felére autókázás. Ugyanazt a műfenyőt vesszük elő tíz éve, ugyanazokkal a díszekkel. Újabban a menü is le van egyszerűsítve: normáléknak megveszem a sütitésztát, és csak krémmel betöltöm. Allergiásnak elkészítem s.k., slussz.
Egyébként senki nem tud többet enni, mint máskor... :)
Én is szeretem a karácsonyt, de amit írtál azt én sem, és még két dolgot említenék, ami vele jár. Kitalálni a menüt, és azt hogy túl korán van az áruházakban is meg mindenhol karácsonyi hangulat,és mire odaérünk, már unalmas. Elég lenne adventi időszakban "karácsonyozni".
Ja, meg én karácsonyfát sem szeretek díszíteni 🤭 Mikor még otthon laktam, átmentem a nagyszüleimhez, akik tőlünk pár másodpercre laktak ☺️
Én szeretem a Karácsonyt❤️
2 dolgot nem szeretek ami vele jár: A nagytakarítást és az ajándékok megálmodását.
Be vannak zárva a boltok.
Unalmas.
Jót nem írok, mert nem azt kérdezed.
Szeretem a Karácsonyt.♥
Miért?
Ez a gyerekek ünnepe. Én is vártam gyerekkoromban. Mindennél jobban szerettem a Karácsonyt. Finom ételek, de legalább is több étel, ajándék még ha kicsi is és persze havazás, mert akkor még az is volt.
Felnőttként, vásárlás, készülődés, sütés-főzés, vendégség. Röviden meló, de sok.
Mégis ez a Karácsony különleges lesz. 50 éve Karácsonykor ismertem meg a férjemet.