Szeretem a párom, el kell költöznöm tőle, de nem tudok még (beszélgetés)
Nem tudlak valahogy mégis rávenni a nyúl evésre?
Viszek cserébe helyette egy tengeri malacot? Az is rágcsáló... :) És van egy előnye is, meg sem fordul a fejemben megfőzni.. :)
Kedden megyek a sírjához, - és a 10 körmömmel is kikaparnám!!!!!! Nincs nap, hogy ne sírnék Utána!
Kicsit enyhíti a bánatomat, hogy szerető férjem és családom van...
Tényleg! Hogy kellene a vadast csinálni, vad nélkül?
Én régen ettem, de mindíg az a cipőtalpszerű marhahús volt.
Láttam boltban vadmártást, zsemlegombócot is. Jó vajon? :))
Mitől lenne nehéz ott hagyni egy pasit, aki annyira szeret, hogy nem engedi, hogy abbahagyjam a qrválkodást, csak mert jó pénzt hoz? Ez nem szerelem, hanem üzleti kapcsolat, nem a pasija, hanem a s.tricije.
Vagy most vesz egy nagy levegőt és tényleg a nyúllal a hóna alatt felhúzza nyúlcipőt, vagy majd ötven éves korában alkoholba fojthatja a bánatát, amimkor a s.trici is lecseréli egy ropogósabb pipire, meg a kamera másik oldalán sem fizetnek már a műsorért :S.
Neeeem,neeem:))a nyunyónak NÁLAM lenne jó helye!
Sosem ennénk meg!
" és egy Édesanyára mindig, mindenkor, minden körülmények között lehet számítani! "
Azért erre ne vegyél mérget :(
Nekünk vannak nyulaink, szeretem a húsát, de levágni, nyúzbi stb. a férjem csinálja,én nézni se bírnám.
De azért megeszem:) ellentmondás, de ez van... azért tartjuk őket.... végülis...
Ne legyetek már ilyen rosszindulatúak, léci!
Nyilván nehéz otthagyni a pasit 7 év után. De ha megfélemlít - ezt kell tenni. Soha senkinek ne hagyd, hogy megfélemlítsen! A nyuszit bízd rá valakire, költözz anyuhoz és keress albérletet.
Azt mondom: ha én így élnék egy ilyen pasival, és ilyen fiatal lennék, - új életet kezdenék a nyulammal.
Ismerek itt a Hoxán jó pár nőt, akik porig alázva, meggyötörve, keservesen, reménytelenül élték le az életüket egy részeges, agresszív, kekeckedő pasassal.:(((
Hát milyen élet az ilyen?!:(((
Jajjj Cami000, lépj le, - amilyen gyorsan csak lehet! Kutyából nem lesz szalonna... és egy Édesanyára mindig, mindenkor, minden körülmények között lehet számítani!
Mondom én, hogy jobb lenne neki / a nyuszinak / ha vadas lenne belőle.. csorog a nyálam... :p
Vagy a nyuszit küldjük el egy pszihomókushoz...
A nyuszit oke, de a pasi sztem terrorizalja (szeru) meg ki az a pasi, aki ek "tetszik" hgy a csaja masokkal is himihumizik?!
Love ide vagy oda=beteges
További ajánlott fórumok:
- Egy kapcsolat lényege az, hogy jobban szeretem a párom, férjem, vőlegényem saját magamnál?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Nem szeretem a párom szüleit.
- Mit tegyek ha a párom már nem először vert át, és a számítógépes játékok hatására már durvábban is bánt velem, de nagyon szeretem?
- Annyira szeretem, amikor a páromat kiöltözve látom. Imádom,...