Miért van az, hogy szeretem a párom, de a szexuális vágyam egyenlő a 0-van?! (beszélgetős fórum)
Köszi. Most megyek én is, remélem majd még összefutunk itt.
Szia!
Értem =)
Meg hát ott van az is, hogy "a tiltott gyümölcs mindig édesebb..." =D
Mindenesetre sok sikert kívánok!
Hát végül is lehet.
Nem gondolkoztál még olyasmin, hogy esetleg hogyan lehetne feldobni a szexet? Mondjuk ilyen szexuális játékok vagy romantika...
Igen, a kettő együtt nem megy ki a fejemből.
Hát, ennél egy kicsit bonyolultabb a helyzet, mert a párom a férjem. És jól működnek a dolgok, csak valahogy egy ideje ez a szex téma nem olyan, mint régen.
Tehát akkor a fiú sem és a szex vele sem megy ki a fejedből... =/
Én is voltam hasonló problémában még az előző párommal. Én végig gondoltam, hogy minden rendben megy-e közöttünk, mert szerintem ott problémák vannak egy kapcsiban ha valamelyik fél egy másikra gondol. Gondold át és ha nem megy akkor nem szabad erőltetni. De ez csak az én véleményem.
Sziasztok!
Sajnos egy ideje én is így vagyok ezzel, és zavar. Mikor már ott tartunk a dolgoknál, akkor kívánom, csak valahogy előtte nem érzek késztetést, hogy na, szexeljünk. Ez miért van? Szeretem nagyon a párom, de ez nem az a ruhaszaggatós vágyakozós szerelem.
Szoktatok szex közben más pasira gondolni?
Sziasztok!
Nekem a nemi vágy fokozatos csökkenését ill. eltűnését a fogamzásgátló tabletták okozták. Amikor nem szedtem, minden a régi volt. Most fogamzásgátló injekcióval próbálkozok. Hátha az bejön minden téren.... =)
Sajnos a gyógyszerrel nekem is ilyenek a tapasztalataim....
Csak akkor nem volt igényem a szexre,mikor szedtem...másképpen semmi nem tud úgy leterhelni,hogy ne akarnám akár minden nap,pedig van egy-két gyerekem,és egy éve szültem a legkisebbet.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Hogyan dobod fel a szexuális életedet?
- Barátnőm 8 éves fia szexuálisan zaklatta a kisfiamat! Mit tegyek?
- Mióta tart a szexuális életem nem tudok eljutni a csúcsra. Ugyanaz a párom az első perctől kezdve és szeretem is őt. túl éretlennek sem mon
- Szexuális vágy csökkenés: vetélésem óta meg változott a szeuális étvágyam...van hogy egyáltalán nem kívánom a szexet pedig szeretem a párom