Hogyan dobod fel a szexuális életedet? (beszélgetős fórum)
Uhh de pancser a férjed! Azt kellett volna mondani, hogy marha steakkel várod haza! Nem ment volna haverozni! Az enyém a zöldbabfőzelékre úgy rohan haza, mintha két stripper várná!
Mennyit változott a világ! Végigolvastam az egészet! Már van kamerás mobil, sőt szelfibot is. Anno én is kipróbáltam a rezgős izét, de nem jött be. Kíváncsi lennék, hogy azóta kinek hogyan alakult az élete 🙂
Én már régen feldobtam, de nem kapta el.. Talán majd valaki másnál leesik a tantusz... ;-D
Így-e: na kicsim válassz, fej, vagy írás?:DDD
Ja, és hogy ne offoljak:
Sehogy,magasan van így is, alig bírom elkapni:-)
Hanna, ez igazi szomorú történnet. Főleg hogy sírtál mint állat.
Csak úgy záporoztak a könnyek...
Ha apa tudta volna, nem is nyitja akiskaput, csak úgy átugrik...
:-)
Nekem is van 4 gyerkőcöm. 1éves 3éves 5 éves 6 éves. Múltkor tudod mit csináltunk? A két nagyobbik gyerekem segített. Dolgozni volt a párom. Addig a két nagyobbik gyerekkel besötétítettük a szobánkat, leterítettünk egy fehér lepedőt a szobánkban a szőnyegre, körbe rengeteg gyetya, középen is egy nagyobb gyertya vörösbor, pohár , kaja megterítve, romantikus lassú zenék bekészítve, én kiöltöztem, a gyerekeknek nagyon tetszettem. Kérdezték mire készülődünk. Mondtam hogy apának csináltunk ezzel meglepit. Gyerekek átmentek anyukámhoz. A poén az egészben hogy a párom nem ért haza mert a haverjával mulattak, pedig csörögtem neki hogy siessen mert készülök neki meglepivel. Nem jött,én meg minden meglepit elpakoltam, átőltöztem pizsibe, bőgtem mint állat és aludtam. Másnap kérdezte hogy hol a meglepije hát mondom arról lekéstél. Pedig jó lett volna.
de jó nektek:-)kérdezhetek valami privátot?
hová teszitek a gyerkőket közben,vagy alszanak?
látod,csak ennél a témánál vagyok leragadva,közben kapom a tippeket a tudásbázisban...mire apa hazajön olyan okos leszek....szóval meg tudjátok oldani a gyerekektől?(bocsi)
Azon túl vagyunk, már többszörösen. Most az uram alszik, én várom a domiórát. Majd leragad a szemem.
te meg micsinálsz itt ilyenkor?tessen menni feldobni....-))
csak irígy vagyok én...szólj a kedves párodnak,hogy egyeztessék az enyémmel mikor vannak itthon és mikor nem...:-)
akkor most fel van dobva?:-)))
Dinnye bizony:-) Édes dinnye. De nem feldobni, mert rádesik:-)
Néha a férjemmel vagyok. Ez eléggé feldobja.
Ez aranyos, ne aggódj! Lehet ez a szexepiled!!! Ha működik, akkor ez lehet egy plusz jó a párodnak MAJD! :) Ne aggódj!
Engem még ki is üt... :((((
Egyetértek! Én is utálom az óvszert. mindent eltompít....
Kézi erővel magasra, aztán alá állunk:-)
Mindig ki lehet találni valami ötleteset!
Egy szexi fehérnemű?.....
Babydol???
Zuhanyzás közbe megleped,hogy te is csatlakozol?.......aztán mindenki gondolkodhat,hogy mit is kell a továbbiakban tenni!
hogy hogy dobom fel?
MOndjuk bekötöm a kedvesem szemét vagy összekötöm a kezét vaagy homevideo-t kiszítünk vaaaaagy elménk sétálni a városban;)
nekem is ez jutott az eszembe :)
ooo
szerintem semmi gond...ha gorbe...csak tudjad hasznalni :D
További ajánlott fórumok: