Extrém szexuális vágyat ti hogyan közölnétek a párotokkal? (beszélgetős fórum)
Ha kinyitottad, akkor minek beszélni? :D
ugyhogy kinyitod a szazad es nyiltan megmondod neki,ilyen egyszeruen.
Attól könnyebbültél meg, hogy eljöttél, vagy hogy elmondtad?
Úgy már jártam, hogy nem kérték meg a kezem.
Elolvastam az előbbi hozzászólókat, volt akinél szintén az esküvő borította ki a bilit.
Sajnálom de ezt mi3rt ide irtad?
Én 12 évig vártam hogy feleségül vegyen a párom, voltunk esküvőkön is, aztán már nem bírtam , mondtam neki ha nem veszel el ...elhagylak, és nem kérte meg a kezem...eljöttem ennek 1 éve , azóta egyedül vagyok...de jó volt ezt elmondani....megkönnyebbültem...ki járt már így ?
Simán szóban:) Ezt és ezt szeretném:) Bár eddig nem volt nagyon rá példa....attól függ, hogy kinek mi az extrém. Valakinek a liftben történő szeretkezés és extrém vágynak számít vagy ott vannak a szexshopban kapható kiegészítők a jó aktushoz.
Ennyi idő után? :) Simán közlöm vele. :D
oszinten,az oszinteseg nagyon fontos egy parkapcsolatban!
lehetséges , tudjátok az a sok megható beszéd a házasságról hogy mit is jelent hogy mivel is jár hogy micsoda nagy szeretet és elszántság kell , hogy az legyen hogy ha nincs melletted akkor csak fél ember vagy stb , és ha én nem ezt érzem , és már mi is szóbahoztuk hogy lassan a mienk lesz stb ...
Nem, nem erre gondoltam, hanem arra, hogy tanúja vagy, hogy 2 ember összeköti az életét és elgondolkozol azon, hogy akivel te vagy (és még nem vagytok házasok), vajon alkalmas-e erre, hogy ti is...vagy jobb borítani.
Erre gondoltam, lehet, hogy nem tudatosult, de mondjuk motoszkált régóta ez a dolog benned, hogy nem minden olyan vele, amilyennek szeretnéd, és egy esküvő volt az utolsó csepp. A másik fórumozó is régóta gyűlt érzéseit vágta a pasija fejéhez.
ja hogy nem házasnak jól áll a ruha , na igen nem vagyok házas :)
nem értem az utolsó mondatod , kicsit össze-visza lett
Érdekes, hogy pont egy másik fórumozó is egy esküvő után veszett össze a párjával és azzal vágott oda neki, hogy meg se tudta bacni rendesen a srác. pont a napokban írt ki erről topikot:)
Szerintem lehet valami ebben, úgy értem, valaki más esküvőjén jelen lenni, de nem házasan, elindít pár reakciót egyesekben...
nem igen leszünk eg ypár, az esküvő után szakítottunk , bonyolult hogy miért, de a lényeg hogy betelt a pohár, az utolsó mondataimba amit hozzáfűztem a 2 év minden sérelmét kikiabáltam , persze négyszem közt, ugyhogy ennyi , na majd a következővel :D
Sajnos.
Pedig az ilyen spontán dolgok a legjobbak. :)
Ez a jó indulás. Pasi lennék, tuti nem hagyom ki... ;) Jól tettétek.
Mit foglalkoztok azzal : a sminkem, frizurámnak annyi...
( Örülnék ha így elkapna a férjem engem is. Mellesleg ha egy pár lesztek gyerek van, nem lehet ilyen hirtelen dolgokat művelni )
Egyenesen! szemtől szembe!
Bár az én párom agyalna iylenen! Én nem bánnám, ha lennének extrém vágyai. :)
gyerekek , tegnap mikr jött értem hogy megyünk lakziba, már majdnem kész voltam , mikor behózott a szobába ,és hát erősködtem én hogy smink hajam :D nem nagyon foglalkozott vele vagy olvassa a hoxát vagy csak jó a megérzése
miért nem súgod a fülébe ma este az asztalnál, vacsi közben? :D:D
:D sajna a most hétvégén max vasárnap lesz rá lehetőség tegnap még otthon volt , ma lakziba megyünk , és nem hiszem hogy a női mosdóba közölném vele az új terveimet , na majd holnap délután :)
További ajánlott fórumok: