Menstruáció alatt szoktatok-e a párotokkal szexuális kapcsolatot létesíteni? (tudásbázis)
Igen, valóban felájánlottam a segítséget.
De van, amin nem tudok segíteni.
Ahogy a jóérzésed diktálja...
Többé nem szólok Neked semmiért.
Remélem, nem feledkezem el az ígéretemrôl.
Igen, hallottam ilyen verziót is, de többnyire inkább azt, hogy semmi baja nem lesz az embernek, sőt a görcsöket is enyhítheti az együttlét.
Mondjuk az 1. napon én sem csinálnám, az tényleg durva, meg nincs is olyan állapotban az ember többnyire, hogy kedve legyen hozzá. De a 3-4. napon, amikor már alig-alig van vérzés, nem hinném, hogy gondot okozna. Én lassan a változó korba lépek, úgyhogy tapasztalatból mondhatom, hogy ebből semmi gondom nem volt soha, természetes úton teherbe estem és egészséges a kisfiam.
Mindenki maga döntse el, hogy szexel-e mensi alatt, vagy sem - én igen! :)
Én innen vettem: (aztán mindenki úgy csinál, ahogy neki tetszik..)
Dr Hamvas Ferenc:
"Megengedett -e a menzesz alatti szexuális élet?
"Nem megengedett. A menzesz alatt a szülőcsatornák nyitottak, ezért a nemi életnek még gumival is az a komoly veszélye van, hogy a hüvelyben levő kórokozók a méhűrbe, szerencsétlen esetben a petevezetőkön át a hasűrbe "pumpálódnak", mely nagyon komoly, akár életveszélyes gyulladások kialakulásához vezethet. Ez alapját képezheti a későbbi méhenkívüli terhességeknek is. Nagyon sok nő fenyegető réme a meddőség akár egyetlen ilyen szerencsétlen "akció" következménye is lehet. "
Mert katasztrófálisan írsz és fogalmazol...
Az én billentyűzetem is angol...
És akiket ismerek, nem felejtettek el írni-fogalmazni-beszélni magyarul még több évtized távollét után sem.
Szia!
Én még nem találkoztam olyan pasival, aki irtózna ilyenkor a szextől. Nem hinném, hogy bármi bajod is lenne attól, hogy menstruáció alatt szexeltek. Mondjuk nem az 1. napon kell, amikor ömlik az emberből a cucc, de a 4-5. napon már miért ne lehetne? Nálunk is rendszeresen előfordul és nem lettem tőle meddő - nem tudom, honnan vette ezt az orvos.
Szia! Szerintem nem...
.. de nem is egészséges dolog ilyenkor együtt lenni a párunkkal. Életre szóló meddőség is kialakulhat, és ezt orvos mondja, nem én.
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Szégyelni kell-e, ha valaki "nővel szeretne intim kapcsolatot létesíteni"?
- 10 hetes egészséges terhesség alatt lehet szexuàlis kapcsolatot létesíteni következmènyek nélkül?
- Segítségeteket kérném menstruációs problámával kapcsolatban!
- Nem sikerült kapcsolatot létesíteni a szerverrel!Miért írja ki a gépem?
- Mennyibe kerül közjegyzőnél ha hivatalosan élettársi kapcsolatot akarok létesíteni?