Mióta tart a szexuális életem nem tudok eljutni a csúcsra. Ugyanaz a párom az első perctől kezdve és szeretem is őt. túl éretlennek sem mon (tudásbázis kérdés)
de neki nem te vagy az első! Azt se felejtsd el! Te magad írtad, hogy az exek elismerően szólnak párodról. Minden ember más, máshol, máshogy kell ingerelni. Ennek megtanulására nagyon jó a petting! Na meg a maszturbálás ahhoz, hogy magaddal tisztában legyél! De ezekhez a dolgokhoz idő kell!
Lazíts! Addig, amíg magaddal nem kerülsz összhangba, nem leszel kiegyensúlyozott, addig ne várj csodát!
Nekem se volt jó sokáig, az első szex partneremmel. Idővel azonban kitapasztaltuk, hogy nekem hogy jó. Alapvetően szégyenlős típus voltam (valamennyire még ma is az vagyok), gátlásaim voltak sok területen. Ezeket fel kellett oldani ahhoz, hogy jó legyen a dolog.
Azért, mert mindenütt arról regélnek, hogy a szex mennyire jó, mekkora élmény, nem jelentiu azt, hogy mindig, mindenkinek oltári nagy orgazmusának kell lennie! És azt sem jelenti, hogy mindig orgazmussal zárul mindenkinél a közösülés! Ne sztereotípiák szerint akarj szexuális kapcsolatot létesíteni! A magad igényeinek, elvárásainak felelj meg! És a magaddal szemben támasztott elvárásoknál ne helyezd túl magasra a lécet!
valami baj van azzal ahogyan hozzá állok??? én igen is minden próbálok megtenni. de mivel Ő az első nem tudhatom hogz mi az amit elrontunk.
ennyi
na azon a reggelen nagyon Úgy éreztem mintha csak csak hát igen ccsak egy ribanc lennék.
de nekem sem ez volt az első
nekem is volt gyakran ilyen érzésem.ennél csak az volt rosszabb mior náluk voltunk és egy aktív reggel után közölte hogy most hívták a szülei hogy mennije kell a nagymamájánál. engem meg nem akar vinni mert a nagymamája beteg és nem ismer engem , biztos zavarná ha így látná egy számára idegen ember tehát : menj haza
Sokáig utáltam miatta. de aztán kiderült hogy az édesanyja parancsára történt mindez és nem tehetett ellene semmit, így most az anyukájára neheztelek, mert a magyar ember megbocsájt de nem felejt
Nekem nagy gondot okoz lelkileg elfogadni, hogy "jön együtt vagyunk madj lelép" ugy érzem magam mint egy k***
Én fogom fel furcsán vajon? Neked nem okoz gondot Berbooo?
minnél jobban erőlteted a dolgot, annál inkább nem fog menni! Már most eljutottál arra a szintre, hogy csak mielőbb legyetek túl a dolgon, mielőbb nézhesd újra a filmet tovább... Így nem is fog menni! Ne görcsölj rajta! Ha másképp nem megy a feldolgozás, ami egyenes út lenne ahhoz, hogy ellazulhass az ágyban is, akkor tényleg irány a pszichológus!
A másik. Ha ennyire nem tudsz ellazulni, akkor miért filmnézés közben próbálkoztok? Az is csak elvonja a figyelmed az egésztől!
Harmadszor pedig: tessék megtanulni játszani! A felnőttek nagyrésze elfelejti ezt a dolgot. Azt hiszik, csak gyerekek teszik, pedig nem! Fontos része kellene hogy legyen a felnőttek világának is! Egy kis huncutkodás a pároddal, csikizés, incselkedés, ugaratás, stb. Mind-mind segítene az ellazulásban, abban, hogy teljes testtel- lélekkel vegyél részt a kapcsolatotokban. Segítene, hogy elsődlegesen ne a szex kudarca jusson eszébe egyikőtöknek se, hanem az, hogy mennyire szeretitek egymást! Segítene elmélyíteni a kapcsolatot, segítene abban, hogy csak úgy, spontán egymásnak essetek, és jó legyen!
Ki lehet próbálni erotikus játékokat is! A szex, nem csak magát a közösülést jelenti! Petting, egy kis simi, együtt fürdés, ahol egymást lemossátok, stb. Mind része lehetne a másik testének megismerésének! És ennyivel közelebb juthatnál az áhitott orgazmushoz!
Lazulj el, és ne görcsölj! Ez pedig mindenek előtt!
Ó félreértés ne essék :) ezek a levelek a 3 barátnőtől visszamenő 3 év levelei . szerencsére
:)
de vanaki még most is szereti, de a páromat nem érdekli .
Hát gondolhatnám ezt is.
De a mi kapcsolatunk annyira szoros hogy minden gond nélkül megadta az email postafiókjának a jelszavát. persze mit csináltam én az első 3 napban
szinte minden levelet elolvastam hogy minél inkább kiismerjem, 3 volt barátnőjével levelezett gyakran és sokat áradoztak az én kedvesem tehetségéről a levelekben.
Bizonyos fokig megértem, hasonló a helyzet nálunk is 3 éve vagyunk együtt 2 éve -úgy is- és még nekem sem volt soha orgazmusom. Csak ezért én sem hagynám el, de köztünk felmerültek egyéb problémák is. Én még az utolsó fűszálba is kapaszkodom próbáljuk megoldani amig meg nem unjuk de félek, hogy ha nem sikerül rámegy a kapcsolat. Sok példát láttam már rá sajnos.
Azt akartam kérdezni, hogy kívánod Őt? Fel tud izgatni rendesen? Élvezed amugy az aktust, csak orgazmusod nincs vagy alapból egy kicsit sem jó? Nekm utóbbi is volt sokáig, ez egy folyamat.
na ez az amit sosem tudhatsz
mert persze ezt állítja ő
tegyük fel hogy igazat mond, és tényleg így hiszi
de sok nő megjátssza az orgazmust, ha nincs neki, mert nem akar ezen problémázni
szóval ezt sosem tudhatja biztosan...
Remélem nálam is olyan heppy end lesz a vége mint nálatok :) bár szeretném ezt egy pasival végig csinálni :)
csak az tart bennem reményt hogy ilyen gond csak velem van , az előző barátnői közül.
Azárt vagyok vele mert szeretem. ésha jobban belegondolok a legelső szexuális élményem átélésekor volt orgazmus és az már vele.
csak az a baj hogy azóta másfél év eltelt és semmi.
azért petig mert nem működik a sex nem akarom elhagyni
Én 9 éve vagyok együtt a férjemmel és neki még sajnos nem sikerült eljuttatnia... Ő az az első és remélem utolsó is az életemben.
Ettől függetlenűl jó vele, és nagyon szeretem. Nekem nem is fontos, hogy ő juttasson el, megoldjuk, ha csak besegít :)
hát szerintem meg 20 évesen még lehetsz túl éretlen ezt is tanulni kell és meg kell érni rá ne várd hogy minden fantasztikus legyen ha semmit nem teszel érte
de lehet, hogy a párodban van a hiba akkor ezen csak a szakitás segithet. Nem hiszem, hogy egy ember ennyit tudna változni, aki sz*r az ágyban az az is marad
Szia! Valaki írta, hogy ez nem a párod, hanem a te hibád. Nos az én tapasztalataim szerint ez nem igaz. Én 17 évesen kezdtem, de 24 éves koromig, nem volt hüvelyi orgazmusom. Ekkor találkoztam az első olyan férfival (gyermekem apjával), aki igazán értette a módját, hogyan kell a nőhöz nyúlni. Neki az az alapállása, hogy először a nőnek legyen jó, majd utána jön ő (ezt még apukája verte a fejébe, amikor felvilágosította). Ebből kifolyólag nagyon odafigyelt rám és simán, már az első alkalommal maga volt a tökély! Ekkor jöttem rá, hogy micsoda különbség van közte és a korábbi pasijaim között, akik egyszerűen nem tudták, hogy hol és hogyan érintsenek, hogyan mozogjanak etc...
Szóval a pasidat tanítsd ki és ne magadban keresd a hibát!
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Hogyan dobod fel a szexuális életedet?
- Barátnőm 8 éves fia szexuálisan zaklatta a kisfiamat! Mit tegyek?
- Miért van az, hogy szeretem a párom, de a szexuális vágyam egyenlő a 0-van?!
- Szexuális vágy csökkenés: vetélésem óta meg változott a szeuális étvágyam...van hogy egyáltalán nem kívánom a szexet pedig szeretem a párom