Normális, ha egy pasinak van barátnője, de a munkahelyén minden nap egy másik nő melleit bámulja? (beszélgetés)
Igen igen, akkora a befektetése (pénz, idő), hogy nem éri meg neki bárkivel összejönni, csak akitől ezt többszörösen vissza tudja "szerezni".
Aki meg megfelel nekik, azoknak ők is tökéletesek, mert lehet őket mutogatni "namilyenkurvajónőmvan" felkiáltással.
De mindig van egy csomó szerencsétlen, aki be akar törni ebbe a körbe, de hát nem sikerülhet nekik :-)
Csak a formán múlik, és teljesen mindegy, hogy szilikonos vagy természetes, csak szép formájú legyen NEKI! Neki tetszen, ez a lényeg. Tehát akár a szilikonos is tetszhet, de egyáltalán nem biztos, sőt.
ÉS igen, különbséget tudunk tenni köztük és elárulom, hogy a műmell csak addig izgatja az embert, amíg nem fog egy ilyet, mert tapintásra -nekem legalábbis- teljesen kiábrándító volt. Mintha egy próbababát simogatna az ember egy ruhaboltban...
persze,hogy normális,minden pasi megnézi a szépet és persze fantáziál is...az rád van bízva,hogy ebből mit raksz ki és hogy dolgozod fel
próbálj meg te is megnézni pasikat úgy jó alaposan,az talán segít
Persze, hogy normális!
Egyáltalán enm durva, amit írtál.
Szerintem semmi baj sincs azzal, ha egy pasi észreveszi a szépet:-)
Akkor lenne baj, ha hidegen hagyná:-)
Még én is megnézem, nemhogy egy pasi!!:-)
Lehet hogy nektek furán hangzik, sőt lehet hogy valakinek egyenesen durván, de normális.
És attól még hogy nézi, még kombinálni sem kell, mert lehet hogy maga a csaj egyáltalán nem is jön be neki, csak a mellét tartja szépnek.
Tehát ez pusztán a szép dolgokhoz való vonzódás. Ennyi, semmi több.
Azt hiszem, én megfogtam az isten lábát:-)
Nagyon jó pasim van,és nem megcsalós fajta..
Vagyis........????????????????????
Honnan tudhatnám, hogy nem az??????
Hisz más is ezt gondolja a pasijáról, miközben az fűvel fával csalja!!!!
Szerintem sem..
Nem tudom, mit szólna, ha egyszer visszakapná azt, amit ad..
Bunkó..
ó de nagy szavak.
:)
jaja..állítólag szereti!!
De így??!!!
Sajnálom szegény csajt:-( Gondolom, nem is sejti..
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Egy jóképű, rendes pasinak, hogy lehet, hogy nincs barátnője?