Nokia 7373 telefonnál hogy lehet inaktívvá tenni a füllhallgató ikonját? (tudásbázis)
Szió,
igen, próbálltam, de a füllhallgatónál nincs olyan lehetőség hogy kikapcsol. Alapértelmezett Üzemmódot lehet csak állítani, azt próbáltam változtatni, de arra sem reagált. :-(
Szia!
Menü > Beállítások > Tartozékok menüpont-ban próbáltad már átállítani?
Sziasztok,
tudna nekem please valaki segíteni? Kislányom elnyomott valamit a telefonomon és most a kijelzőn kint van a füllhallgató ikonja és ezért hívásnál is úgy viselkedik a telefon,mintha a füllhallgató be lenne dugva, ergo nem csörög, ha hívok valakit, csak ha átállítom hangszóróra.
A füllhallgató nincs nálam, szóval azzal nem tudok próbálkozni, hogy bedugom és kihúzom.
A készüléket kikapcsoltam már és újra bekapcsoltam, de az ikon még így is ott van!
Gyári beállítás visszaállítását is megcsináltam, aminek köszönhetően minden elállítódott :-(, de az ikon akkor is maradt! :-(
Légyszi, ha van valaki hozzáértő itt, segítsen.
További ajánlott fórumok:
- Érintõképernyõs telefonnál, vagy tabletnál mivel helyettesíthetem a buckó ujjamat?
- Mit lehet tenni az olyan kollégákkal, akik csak a telefonnak élnek egész munkaidő alatt?
- Van valakinek tapasztalata az Xperia P és Samsung S III telefonnal kapcsolatban?
- Hogyan kell a telefonnal készült képek méretét csökkentetni?
- Nokia 2600 classic telefonnal hogyan tudok a gépre képeket feltenni?
- 3, 2 megapixeles kamerás telefonnal szép képeket lehet csinálni?