3, 2 megapixeles kamerás telefonnal szép képeket lehet csinálni? (tudásbázis)
Nem is írtam olyat. Közben néztem lumia 520-at az sem olcsó. Kártyásan tudjátok venni?
Egyébként Samsung galaxy mini, samsung galaxy y van többnyire 8-12 éves gyerekeknek. Nem tudom ezek még mennyire kaphatók.
235ft-ot irt..azert az nem mindegy:-)
235ft-ba kerül rá játék ha leakar tölteni viszont az androidra csomó ingyenes,lehet ez szamit egy 11évesnek
Biztos a linkelt telefon kell? Tudod milyen oprendszer van rajta? Firefox. Gyakorlatilag alig van rá app. Új rendszer.
Ritkán írok ilyet, mert nem szeretem androidot, de szerintem még az is jobb. Vagy nokia lumia 520, de arra legtöbb játék nem ingyenes, hanem 235ft.
Ha a mobil kijelzőjén nézegeti mindenképp jó. Megfelelő fényviszonyok között nem készít rossz képeket egyik mobil sem.
Drága se biztos, hogy jobb. Iphone 3gs sem készített csúcs képeket, pedig az drága is volt akkoriban.
3,2 megapixeles kamerás telefont szeretnék venni a kislányomnak karácsonyra.Bemásolom a linkjét: [link]
Segítene valaki,hogy ha fényképezni is szeretne vele,akkor elég-e ez a megapixel a szép képekhez?Ez lenne az első telója-11 éves- és nem szeretnék vagyonokért telefont venni.
További ajánlott fórumok:
- Érintõképernyõs telefonnál, vagy tabletnál mivel helyettesíthetem a buckó ujjamat?
- Mit lehet tenni az olyan kollégákkal, akik csak a telefonnak élnek egész munkaidő alatt?
- Van valakinek tapasztalata az Xperia P és Samsung S III telefonnal kapcsolatban?
- Hogyan kell a telefonnal készült képek méretét csökkentetni?
- Nokia 2600 classic telefonnal hogyan tudok a gépre képeket feltenni?
- Samsung telefonnál hogy lehet beállítani, hogy az üzenetet 1részletbe küldje el?