Hogyan kell a telefonnal készült képek méretét csökkentetni? (tudásbázis)
Ha átállítod a százalékot, akkor leokézod, és a kép kisebbre vált.
Utána a fájl menüben is van olyan, hogy mentés, de, ha ki akarsz lépni az oldalból, akkor is kijön az ikon, hogy menti e a módosításokat, és akkor az igen válasz egyértelműen.
syria Is mondott egy jó megoldást, de szivesen fogadom a többit, hátha számomra egyszerűbb is van, mert nem vok egy könnyű eset számítógép terén! :-DDDD
Ez a paint sem rossz......!!!! :-)))) Csak még annak nem értem a végére, h kisebb kép legyen belőle.
Legegyszerűbb: jobb klikk, bejön: szerkesztés, bejön a paint.
Ott nyújtás/döntés ikon, és a százalékokat a nyújtás döntésnél állítsd kisebbre. Ha még úgy is túl nagy, még kisebbre.
Látom, hogy tök kezdő vagy. Azért akartam a szerintem legegyszerűbb megoldást ajánlani.
Biztos vannak a gépeden feltöltött képeitek, ha egyet megnyitsz, hogy csak simán megnézd, akkor a legfelső sorban a képernyő tetején mit olvasol? Mert a Microsoft Off. Pict. Man. nálam pl. az alapértelmezett, mikor képet nyitok meg.
reménytelen
írtam privit
Eleg bonyinak hangzik h ide n
Meg oda rakd be de fogalmam sincs h h kell. Valaki le tudna irni lepesrol lepesre
. Meg koszonnem.
Power Point-ba rakd be, ott tetszőlegesre kicsinyítheted.
A Paint-tel elmentett kép is illeszthető Power Point-ba.
Mit használsz
xp-ét
További ajánlott fórumok:
- CH csökkentett diéta és mozgás, hogy jöjjön a baba....
- 12 évre csökkentenék a büntethetőségi korhatárt. Gyerekeket börtönbe?
- Van olyan akinek a drága exének sikerült a gyerektartásdíjat csökkentenie? Írnátok a tapasztalaitokról?
- Hogyan lehet csökkenteni a pcos tüneteket (szőrösödés, hajhullás, hízás...)?
- Hogyan lehet a képek fájlméretét csökkenteni?
- Hogy tudom csökkenteni képpontban egy kép méretét?