Érintõképernyõs telefonnál, vagy tabletnál mivel helyettesíthetem a buckó ujjamat? (tudásbázis)
Így is olyan nehezen kaptam meg kipróbálásra :-)
nemsokára visszaadom neki most végre tanul, addig megkaptam, hogy én is szórakozzak vele :-)
Egész jól megy a gépelés hozzá kell szokni
Ha semmi nem sikerül, plasztikai sebész esetleg
:)
Hú, ez ám a tudományos kifejtés. :)
De tényleg: melyik a buckó ujj? Talán a hüvelyk?
ha kicsi az, amire rá akarsz kattintani, akkor két ujjaddal széthúzva a képernyőt ki tudod nagyítani és könnyebb lesz kattintani (így nem kattintasz mellé)
(tabletről beszélek, telefonon lehet nincs ilyen nagyítós funkció, vagyis nem így működhet esetleg)
Mindjárt próbalom... nem jó' lehet hogy a meleg ujjat
érzékeli?
Ha 1mm-szer1mm-es kis gombok vannak egymás alatt akkor minden ujjam buckó, nem tudok rákattintani
Pontosan
Azt tudom,hogy alapjáraton nincs hozzá,de gondoltam lehet kapni,bár elképzelhető,h rosszul gondoltam.
Nekem az érintős és a koppintós egyre megy.:)
De amúgy ha csak ideiglenesen akarsz vele bíbelődni,akkor szerintem egy ceruza is megteszi,aminek radíros a vége,az nem karcolja össze.
Én jobbat nem tudok.:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ha nem lehet kapni BL80-as lisztet, akkor azt lehet helyettesíteni rendes sima BL55 liszttel?
- Szerintetek a pizza és a melegszendvics helyettesítheti a meleg ételt (pl főzelék, tésztafélék, pörkölt stb...) a mindennapokban?
- Ha a süteményrecept vajat ír a tésztába vagy a krémbe, akkor lehet margarinnal helyettesíteni szerintetek?
- Kürtőskalács sütőhengerét mivel lehet helyettesíteni?
- Kalóriaszámólós fogyókúránál szed valaki fehérje port? Vacsora helyettesítésére jó?
- A kenyérről/tésztáról leszokni, olcsón... Hogyan? Mivel helyettesítsek?