Nincs meg valakinek:Rúdtánc alapok és ölbetánc Pirner Almával - oktató DVD? (tudásbázis)
Szia!
Te feltöltötted valahová a dvd-t?
Amúgy milyen n eked,hogy tetszik?
Sziasztok!
Még a karácsony előttre bejelentkeztünk Almához egy sztriptíz 2 órás workshopra amire még plusz 1 fő jelentkezését várjuk -mivel csak 5 főtől indítja el ezt a magán-workshopot Alma, mi pedig már négyen vagyunk. Az óra díja 4500 Ft/fő, ugyanannyi, mint a honlapján is olvasható mikulás sztriptíz workshop díja. Sajnos azonban azok az időpontok rettentő gyorsan beteltek, így akit érdekelne, és szívesen csatlakozna hogy meglepje a párját így az ünnepek előtt, az írjon nekem emailt -itt nemigen tudom nézni!!- a novak.andrea@yahoo.co.uk -ra!
Mielőbb írjatok, a leggyorsabbnak tudunk helyet biztosítani a csapatban!
Novák Andi
nem!!!
a rúd egy vasdarab amin táncolni és sportolni is lehet.= rúdtánc
Ölbetánc = pasi ölében vonaglani
Tehát először jön a rúdtánc ,amikor a férfi rúdján, aztán az ölbetánc amikor leszáll arról a bizonyos rúdról, és ölbetáncol? :DDDDD
Hú hát mindig tanul ok valamit :DDDD
:))))
hat az, amikor nem a rudon, hanem a ferfi oleben vonaglik :))
További ajánlott fórumok:
- A rúdtánc, mint sport
- Weight Watchers elméleti alapok
- Milyen szakácskönyvet ajánlanátok teljesen kezdőknek, amiben az alapok (pl. rántás készítése) is részletesen le vannak írva?
- Új főzelék alapok-próbáltátok már?
- Mit tegyek sok almával és naranccsal?
- Ha járnak erre profi rúdtáncosok: megosztanátok velem néhány trükköt, ami segít abban, hogy hozzászokjon a testem ehhez a mozgásformához?