Nincs életem! (beszélgetős fórum)
Nekünk se volt senki aki vigyázott volna a lányunkra. Hogy legalább egy moziba elmentünk volna édes kettesbe. Majdnem rá is ment a házasság. Most már jó, kirepült a " fiókánk ".
Gondolom addig van még jó pár év a Ti esetekben.
hat ja ha nagy szived van...a masoket eled nem tudtad?
jobb esetben verrokonod ha nem a tarsadrol leven szo
de nem olv vissza uh bocs ha mellekontarkodtam
Az egyik srácot tegnap lapátra tettem, akivel leveleztem és alakulgatott volna valami. A másikkal már régóta nem levelezek. Az ismerős, aki megkeresett múlt héten, vele meg haverság van.
A férjem a héten itthon lesz szabadságon szerdától, majd meglátjuk mire megyünk egymással.
Ha szívből jövő ölelésre,simogatásra,bátorításra vágysz,akor tényleg inkább barátokhoz,barátnőhöz,rokonhoz fordulj,vagy sírd ki magad valami közeli barátnő vállán,hátha attól könynebbnek érzed majd magad.
(Az óriási csalódás tud lenni,és tényleg kihasználhatnak,ha idegenek látják rajtad,hogy erre vágysz,megadják neked,elhitetik veled a 'szívből jövő"együttérzést és.stb-stb-amit már korábban írtam.)
Nem mondtam én soha,hogy mi kell neki,azt csak ő tudja.A szeretőzésről és a kihasználásról beszélgettem el veled általánosságban.
Szerintem egyébként egyáltalán nem biztos,hogy a férje figyelmére vágyik,nekem inkább az a benyomásom,hogy az ezért való küzdésbe már belefáradt,és nemigen tud-akar már többet tenni,mert hiábavalónak érzi.
de ez csak 1 külső vélemény
Nem a szex a lényeg, egy ölelés, simogatás sokkal többet ér ha szívből jön.
A férjem figyelme... nem tudom vágyom -e még rá. Pillanatnyilag nem, de 1-2 kedves szó és rögtön elgyengülök. Pedig nem kéne! Lassan meg kell hoznom a döntést.
Hát itt most fordított a helyzet. Nekem van családom, a pasik függetlenek. Mondjuk ők kerestek meg engem, nekem eszembe sem jutna kikezdeni senkivel. Csak elgondolkodtam mi lenne ha...
Egyik sem álmaim pasija, nem terveznék velük hosszú távra. Ha lesz is valami egyikkel, az olyan 1-2 alkalom lehet maximum.
Persze van olyan pasi is, aki tetszik nekem, de tudom hogy imádja a feleségét. Soha nem kavarnék be az életébe.
Mit kell a pasinak "komolyan gondolni"?
Szerintem sehonnan sem lehet tudni,hanem csak az idő dönti el,hogy 2 ember meddig lesz együtt,és milyen minőségben,ezért kár is nagyobb terveket szövögetni előre-ezt általában mondom.
Igen,ha 1,vagy pár alkalomra képzeled csak el az egészet,akkor nem ér nagy meglepetés.
:) tényleg,mi a bonyolult benne?
Mondjuk eszembejut a "klasszikus" szeretős megközelítés: az úgy néz ki,hogy a ffi kiválasztja,"behálózza" a nőt,az beleszeret,ekkor kiderül,hogy a ffi nős,és hogy mégis meg akarja tartani a kiszemelt nőt barátnőnek.Na ez kihasználás.
Legritkábban merül fel az,hogy a nő nem azzal megy el,aki bepróbálkozik nála,hanem a nő választja ki,hogy kivel szeretné a szeretői viszonyt.
mi ebben a bonyi? :)
Én egyetértek.
Ha kölcsönös a 'kapcsolat' lényege, senki nem hülyít senkit, akkor nem gondolom kihasznált viszonynak...
A ffi akkor használja a nőt,ha a ffi választ,és telezsongja a nő fejét hazugságokkal,az meg bedől,elhiszi,hogy szerelem van,meg hogy ő kivételes,azért választotta a ffi.És ezért,hiszékenységből belemegy.Nem azért,mert vágyik a szexre azzal a férfival.
HA a nő választja ki a férfit,.akivel szexelni akar,és nem hitegeti,hanem mind2en tudják,h csak szex,akkor senki sincs kihasználva.
További ajánlott fórumok:
- Angyalok, égiek kísérik az életemet
- Elkezdtem az új életem.
- Egész életem csak egy férfival leszek?
- A média, a fogyókúra, a light cola és az aszpartam tették tönkre az életem!
- 12 hetes vagyok és folyamatosan fája fejem. Minden leletem jó, orvosilag nincs bajom. Valakinél volt hasonló, folyamatos fejfájás?
- Nincs életem, "segítsetek" :(