12 hetes vagyok és folyamatosan fája fejem. Minden leletem jó, orvosilag nincs bajom. Valakinél volt hasonló, folyamatos fejfájás? (tudásbázis)
Én is fejfájós voltam de ennyire nem! :(
De most már remélem, hogy jobb lesz! :)
Neked is rendeződni fog, sőt, lehet a terhességtől el is marad teljesen! :) Jó lenne, mi?
én is biztos vagyok, hogy nem fog sokáig fájni, csak már 2.5 hónapja fáj...
pont írtam, hogy sokszor már elment a kedvem mindentől, pedig imádok mindent , jókedvű vagyok...
alig várom már hogy elmúljon, és élvezhessem minden percét a dolgoknak.
A gyógyszer adagot meg azért kérdeztem, mert sokat sem akarok bevenni de sokszor meg muszáj. :(
De most már el kell hogy múljon! :)
és 9 hónap alatt max mennyit :)
Nem szedtem még olyan sokat sztem, bár biztos van akik szerint már egy is sok.
Pont most nem láttam pedig szoktam nézni! És mi a sok gyógyszer már ?
Vannak dilis kérdéseim.... :)
Ez az, nálunk is itt egy másik gyerek, vizsgák, mindennapi teendők. Volt olyan hét hogy SEMMIT nem tudtam csinálni :(
A vérvételtől vártam egy kis választ de tökéletes. A vérnyomásra kezdtem el a napi egy kávét. Pedig semmi más bajom nem lenne. Se hányinger, se álmosság, semmi!
Sokszor egy kicsit el is "kámpicsorodtam" :(
Már mindent próbáltam...sokat iszok...kávét is egyet...eszek rendesen...de nekem ez jutott. :)
2 hónapos folyamatos fejfájás. Most már csak reménykedek, hogy így 12 hetesre lassan lassan elmúlik.
Ezért mondom, hogy fura hogy az egyik doki ezt mondja, a másika azt az orvosságokról. PErsze az ember megválogatja hogy mit lehet, mit nem....és nem is marok számra.
Nekem a nagybátyjám orvos/ még ő sem tud kigyógyítani / de azt mondta hogy néha néha bevehető egy egy gyógyszer mert állítólag nem kimutatható hogy a ritkán szedett és ENGEDÉLYEZETT fájdalomcsillapító bármi bajt okozna. Tán talán sokkal rosszabb ha fájunk.
Nem tudom, ezért sokszor besokallok ezektől a sok infoktól. De ez így van mindennel..a vitaminokkal, orvossal, szülésznővel...stb.
Milyen párnát vettetek ?
Igen, kijut a jóból, sajna. De egy egészséges csöppségért bármit :)
Nekem az algopirynt a dokim 16. héttől a 24-25. hétig ajánlotta. Inkább a panadolt szedtem. Habár én szerintem 3-4 tablettánál többet nem vettem be a 18-19 hét alatt... Igyekszem nem szedni ilyeneket.
Mondjuk mi vettünk ilyen speckó párnát, ha bele gondolok múlt hét szerda-csütörtök óta azon alszok, lehet az is segített valamicskét :)
A vérnyomásom jó , a pulzusom 100 körüli.
Én is panadolt szedek, meg algopirint is mondták, hogy végső esetben lehet. De nem akarok sokat szedni, bár már sztem bevettem a 9 hónapos adagomat. Ez is aggaszt hogy 3 hónapos vagyok és már 8 szem fájdalomcsillapítót kellett bevegyek, mert hányingerig fáj, és csak annyi a válasz rá a dokiktól is ,hogy el fog múlni.
Remélem is. :(
Szia!
Nekem kb a 14. héttől a 17-18. hétig nagyon fájt a fejem. Sokat pihentem, úgy volt csak elviselhető.
Panadolt ajánlotta a doki, nagyon nagyon a végső esetben vettem csak be, használt.
Nekem alacsony vérnyomás miatt fájt a fejem. Neked az rendben van?
Hideg borogatás nekem segített, mentolos masszázst is ajánlotta a doki asszisztense, azt nem nagyon használtam. A fejkörzés lazította a nyak izmait, így több oxigén jutott az agyba, valamelyest ez is segített.
Sok folyadékot mondták nekem is, de mivel alapban a 3 litert mindig megiszom, nem ezzel volt a gond.
Nekem -lehet hülyén hangzik- de volt amikor egy szelet csoki is segített!
Kitartást! Remélem hamarosan elhagy ez a fránya fejfájás, tudom milyen rossz... Szerencsére nekem most a 19. hét küszöbén már vagy 3 napja nem fájt...
Szia!
Én is szenvedtem vele, azt mondta a doki a hormonváltozás okozza.
Általában ki lehetett bírni fájdalomcsillapító nélkül is, bár elég kellemetlen volt :S Ha nagyon nem bírtam, egy negyed algopiryint bevettem, annyit engedett az orvosom.
Nem sokkal a 12. hét után el is múlt, úgyhogy kitartás! :))
Mikor múlt el, mit tett, mit szedett. Orvos tanácsára sokat pihenek, kávézok, folyadékot iszok, de nem történt javulás. Állítólag később jobb lesz? Mikor?
Nagyon kiüt. :(
További ajánlott fórumok:
- Volt már valakinél számlálóbiztos? (mikrocenzus 2016)
- Sziasztok! A Ventolin inhalátor okozott-e valakinél erős szívdobogást?
- Vastagbélgyulladásnak mik a tünetei? Ki, mit tapasztalt? Térdfájdalom jelentkezett valakinél ez esetben?
- Volt már valakinél hasonló?
- Kiugrott a kutyám szeme..Volt már valakinél hasonló probléma a kutyusával?
- Használt valaki minipillt? mennyire hatékony? okozott valakinél fejfájást?