"Nézd meg a cipőjét..." (beszélgetés)
Hát igen, amikor mondjuk vizsgálómérnökként jövök haza egy 100 éves szeméttel teli épületről 8-9 óra fizikai munka után a szegekben szétszakad cipőmben,- ahol még wc és fűtött hely sincs, hemhogy egyéb tisztálkodási lehetőség, akkor biztos egész más ember vagyok, mint amikor a Hampel Kati által számomra készített Rákóczi kabátban igyekszem ugyanennek az épületnek a miniszter általi átadóünnepségére.
Én már olyan jókat röhögök ezen, hogy az emberek ezekben a nagyon mulandó dolgokban keresik a kapaszkodót.. Pedig rohadtul semmi jelentőssége.
Ja...
milyen gáz már, mikor fekete cipőhöz fehér zoknit vesz...vagy zoknit a szandálba...vááááá...
Egyébként szerintem, ez akkora marhaság, hogy csak na!
Az, hogy milyen cipőt veszek fel, attól függ, mit fogok csinálni, hova megyek...nem megyek túrázni tűsarkúban, és az Operabálba edzőcipőben...
Az első randiján meg mindenki jól akar kinézni...mondjuk gáz, ha a pasi mejelenik öltönyben és egy kitaposott edzőcipőben...
Ez tetszett!:)))
Ilyesmit még nem is hallottam!:)
Van kínai és nem kínai cipőm....akkor rólam mit gondolnak?
UTánna néztem,)Nem is a tisztaság a lényeg;)
A stílusodat tükrözi:)
Nekem fontosabba, hogy tiszta legyen;)
Hallottam már párszor ilyen intelmeket...mikor megismerkedsz valakivel figyeld meg, hogy fog kezet, figyeld meg, milyen a keze, és ezt is:"Nézd meg a cipőjét..."
Miért? Ezt nem értem...mit "sugall" a lábbeli megfelelő, vagy nem megfelelő megválasztása?
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc! - Nézd meg a szó utolsó betűjét és kezdj vele egy új szót!
- Egy iskolabüfé mindennapjai, avagy jól nézd meg, mit etetnek meg a gyermekeddel!
- Ajándék háznak, ne nézd a fogát!??
- Fogyókúra okosan – avagy nézd meg, hogy mi lehet a háttérben!
- Mit tegyek, ha a kislányom folyamatosan leveszi a cipőjét?
- Kislányom velúrbőr cipőjét mivel tudnám kitisztítani?Csak az orra piszkos máshol szép színe van.