Nem vásárolnak tőlem a teszveszen! Szerintetek miért? (beszélgetés)
Megnéztem újra az oldalt először is csinálj élleseb képeket 8 darabot tehetsz fel tehát csukd össze ,hátulról,a belsejéről,minden honna,majd írd bele hogy mi a márkája sőt alapban a márka nevét írd be a hirdetésbe pl eladó alig használt szuper pl pierre cardin babakocsi majd írd bele hogy mosható a huzata vagy nem mérd le hogy milyen magas milyen száles mennyire csukható össze pl autóba befér-e ,hogy van benne itlatartó ami levehető-e vagy sem hány részben dönthető a háttámla pl 2-3 fokban, és tedd külön fel a hordozót abba is írd bele hogy hány kg-ig jó,én most egy baby star hordozót adtam el 5000 ft-ért a baba kocsimat pierre cardin esővédővel 15 ezerért adtam el,tényleg ha van hozzá esővédő tüntesd fel azt is.A betük méretét,színét változtathatod a termék leírásban érdemes lenne pl 18-24 es betümérettel valami szép betüszínel feltüntetni a leírást,írd oda hogy postázod vagy sem pl ha nem akkor oda írod hogy mérete miatt nem tudod postázni.És ne egy ft-ért tedd fel minimál árral mert így senkit se fog érdekelni hanem tedd fel annyiért amennyiért minimum eladod pl 14900 licit nélkül 16000 vagy 19900.azért írj ilyen összeget mert ha 20000-ret írsz pl akkor azt veszik hogy az már 20 és nem tizenakárhányezer.Kereskedelembe dolgoztam tudom miről beszélek:D A ruhákat mivel enyire sok ruha van feltéve a teszveszre a helyedbe egyszerre tennék fel többet pl 5-10 db-ot 4-5 ezerért és odaírnám hogy márkás ruhacsomag 0-6 hóig mérd le őket mert ez is fontos írd bele hogy pecsétes-e vagy tökéletes állapotú.Azért kell ennyi mindent leírnod mert ha pl te is vásárolsz "látatlanba" akkor te is mindent tudni szeretnél a termékről illetve valamivel ki kell tünjön a sok termék közül a tied legyen a leírásba valami egyedi.Pl láttam már olyant hogy egy pasi minden aukciójához oda írta hogy a gizinek jóll ált,a gizi ha magára fröcskölte bevadultam mint a bika(parfüm) mint kiderül a volt neje lelépett egy pasival a srác meg mindent amit a nő otthagyott eladta a teszveszen mit ne mondjak mindent megvettek tőle csak a leírás miatt:)
Remélem tudtam segíteni.Az én oldalam posfalu ha gondolod nézd meg:) nem mintha profi lennék csak lásd pl a leírást habár mostanába lusta vagyok aprólékoskodni:)
Szia!
Köszi szépen! :)
igen, telefonnal, tudom, hogy nem jók, de a fényképező bedöglött.... szóval csak ez maradt :(
Azért köszi a tippeket! :)
Amúgy telefonnal fényképezel? Tisztább képek kellenének, akkor jobban el lehetne adni szerintem. A babakocsihoz oda kell írni a márkáját, akármi is az. Az is bevonzza a vásárlót, ha leírod, te miért szeretted azt a babakocsit, vagy a ruci milyen édesen állt a kisfiadon!
Próbálj meg keríteni valami egyszínű hátteret (nekem egy vajszínű plédem és jobb híján egy sötétkék törölközőm van e célból.
Ha fényképezőgéped van, egy kicsi tulipán jelzi a makro-funkciót, ha arra kapcsolod a gépet, egészen pár centiről éles fotókat tudsz készíteni, mondjuk a babakocsi huzat színéről, vagy a rugik anyagáról (bizonyítandó h pl. nem bolyhos...), vagy a címkéről, ha márkás.... Ja, és fényképezni a legjobb természetes fénynél.
Sok sikert!:) -egy teszveszes-
Ak feladnék egy apróhirdetést h baba rucik ennyi meg annyi ....de kompakt csomagban ennyi!
Ha engedsz ak biztos van rá vevő....a mai világban sokan nem az újat veszik meg!
Nagyobb városokban van vásár,ott a "zsibin" bizti megvennék normális áron!
Vagy esetleg bababörze??
További ajánlott fórumok:
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Mit tennél, ha a párod autót vásárolna hitelre és a nevedre akarná iratni?
- A teszveszen vett telefonomat még nem kaptam meg, szerintetek átvertek?
- Segítenétek? Hogy kell a teszveszen licitet zárni?
- Mit vásárolnak az emberek karácsony előtt?
- Ki van fent teszveszen?