Ki van fent teszveszen? (beszélgetés)
angels88 -ismerlek a teszről:))))))))))))sokszor írtál régen a fórumba-én nem szóltam hozzá igaz ,de emlékszem rád:)))
én vaterán,teszen vagyok sok-sok pöttyel:)
Bocsika! Azt hittem, hogy itt a Hoxán van ilyen minősítés-féle. Félreértettem a hozzászólást.
Elnézést kérek!
Szia!
Akkor még megvolt a teszveszen az illető adatlapja, ott lehetett látni. 17 negatív miatt függesztették fel. Most néztem, már egy lengyel felhasználó fut ugyanezen a néven és innen is törölte magát.
Sziasztok!
Negatív értékelés? - Ezt honnan lehet látni?
Köszi a választ!
Sziasztok!
Én is fent vagyok a Tesz-veszen,meg a Vaterán is,én elégedett vagyok,talán a Vaterán kicsit magasabbak az árak.Én is gyerekrucikat veszek,sok,és néha vadiúj dolgokat lehet kifogni,fillérekért...Úgyhogy ,szerintem nagyon megéri.Persze,nézelődni kell,de én se fürödtem be eddig még...
Szia :)
Én gyerekruhákat adok-veszek leginkább, eddig még nagy "bukta" nem volt :)))) A lányomnak szinte nem is kell boltban vennem semmit, mégis mindig nagyon csinos.
Én veszek és árulok is mindkét helyen :)
(felhasználó nevem az adatlapomon, ha valakit érdekel).
Az ember lánya kap hideget is, meleget is, a nagy számok törvénye alapján. Bár tagadhatatlan, hogy néha fantasztikus dolgokat lehet kifogni, pl. könyveket (újak, nagykertől) átlak 40-50% -kal olcsóbban veszek, mint a könyvesboltokban.
Az eddigi legnagyobb "félre-vásárlásom" egy L-es szoknya volt, aminek a derékbősége 10 cm-ve kissebb, mint a húgom S-es minije :) Szóval tuti anorexiás L :D
Valaki miatt???
Az elmúlt 30 napban 17 negatív értékelés... jól tették, ha felfüggesztettek.
én is fent vagyok)
odorne néven
Ezt nem tudtam!! Nem tudom mennyi jutalékot számolnak fel, eladni nem csak vásárolni szoktam!!
Ezért tünt fel az árkülömbség!!
En a teszveszen is eligazodok, már megszoktam, tény hogy a vatera után fura volt!
Hát a Zsibvásár nem lehet ezeknek a nagy oldalaknak konkurenciája, amíg be nem vezetnek valami normális kategorizálást, jelenleg ömlesztve vannak a termékek. :-(
Például 11 oldal babaápolást és 39 oldal baba kellékeket kellene átnéznem ahhoz, hogy fürdető-pelenkázó állványt találjak, aminek azért sok nevet lehet adni- pillanatnyilag erre lenne szükségem. De nem fogom végignézni... :-(
További ajánlott fórumok:
- A teszveszen vett telefonomat még nem kaptam meg, szerintetek átvertek?
- Segítenétek? Hogy kell a teszveszen licitet zárni?
- Jogászok, teszveszesek, mit tehetek ilyen esetben?
- Átvertek a teszveszen! Mit tegyek most?
- Nem vásárolnak tőlem a teszveszen! Szerintetek miért?
- A teszveszen/vaterán, hogy működik a licitálósdi?