A teszveszen/vaterán, hogy működik a licitálósdi? (tudásbázis)
Semmi rafináltság nincs benne sztem, csak kényelmes, mert nem kell ott ülni mellette. Ha úgysem ad érte többet az ember, akkor meg pláne kényelmes.
Ha senki nem ígért még érte semmit, akkor 12. Ha már valaki ráígért, mondjuk 100-at, akkor 101 ft. De a tiéd, amíg valaki nem ígér rá 501-et.
Okés. Kezdem felfogni. :) Rafinált nagyon. :)
Tehát most van egy fürdőköpeny. 11 Ft-on tart. Ha adnék érte 500 Ft-ot, és beírom hogy 500, akkor mennyi lesz az összeg, amit a többiek látnak?
Ez nem minimálár értsd már meg!
Azért tudták a 2500-öt, mert valszeg valaki már rálicitált 2400-et. Te meg felüllicitáltad.
Hát nem tudom... egyszer barátnőmnek licitáltam egy babakocsira, 1000 volt amin állt, adtam érte 2500-at, és csak azt tudták fellicitelni. Nem minimáráras aukciók ezek.
ez direkt igy van,akinek kell az a termék a végén figyel és licitál.Amugy direkt így van ha licitálsz egy nagyobb összeget akkor csak az egyel nagyobb licitlépcsőt mutatja hogy a másik licitáló ne tudja hogy mennyi a legmagasabb ár ami aktuális.Viszont ebben az is a jó hogy ha pl áll a termék 1000Ft-on és Te ugy gondolod neked ér 3000-et akkor rálicitálsz és közben senki más nem licitál akkor a tiéd lesz 1000ért hiába 3000et is megért volna.
Nem kell beállítani. Ha egy termék monduk 10 ft-on áll, te beírsz 1000-et, hogy annyit adnál érte maximum, akkor azt fogja kiírni, hogy az aktuális ár 11 ft. És ha valaki másnak is kell, addig a te licited fogja vinni, amíg valaki nem ad érte 1001 ft-ot. De ezt nem kell beállítani.
Nem tudom érthető vagyok-e
De ezt a funkciót hol tudom beállítani? Mert az én ajánlatom mondjuk egy 200 Ft-os árnál tartóra 500 akkor azt tudják csak felüllicitálni, nem?
Valaki rádlicitált, és valszeg automata licittel. Van ez így.
Az utolsó 1 percen belül történt mindez
A szerver intézi, nem ember.
Van amit fix áron vehetsz meg és van ami licitálós, attól függ hogyan adta meg az eladó.
A tapasztalt Vaterások azt csinálják, hogy nem verik fel az árat menet közben, hanem szó szrint az utolsó másodpercben írnak be árat, hogy esetleg a másiknak ne legyen ideje rálicitálni. De ez kivédhető azzal, ha megadod azt az árat amit te maximálisan adnál. Ha nincs rá más vevő, akkor úgysem kell azt a maximális árat kifizetned.
Biztosan be van kapcsolva az aukciófigyelője,és figyeli a liciteket,vagy be van kapcsolva az automata licitje....Nézd meg van olyan ,a licit körül,hogy automata...
Köszi! :) Már értem. Tehát az illető valószínű beírta, hogy 800 a licitje, így hiába is adtam volna érte 760-at :)
Ennek miértelme, ki intézi és hogy működik? Teljesen jogszerű? Ezek szerint csak fix áron vehetem meg?
Ezért érdemes a maximumot beírni, amit rászánsz.
Pl. van egy játék, 100 ft-ról indul. Te beírod, hogy max. 1000-et adnál érte, akkor ez nem fog megjelenni, csak 200. Ha valaki beír 300-at, a gép automatikusan beír neked 400-at, nem kell figyelned. És így tovább. Vagy a tied a cucc max 1000-ig, vagy a gép kiszáll 1000-nél.
ha te is 500-at adtál meg és ő is, akkor az viszi (ha lejár az idő)aki hamarabb adta meg ezt az összeget.
Ez az Ún. védett ajánlat. Beállíthatod a maximumot amit adnál érte és a gép licitál helyetted, amíg tart az ajánlatod.
500-ért is liciteltem, szintén az eredeti nyertes volt az, aki fölöttem licitelt. Ő vitte 500-ért.
regisztrálsz. megnézed a terméket. Beírod a pénzt amit rászánsz. Ha rádlicitál valaki, azaz többet ad, kapsz egy emilt róla. Aki legmagasabbat adja, az viszi. vagy a fix áras cuccot azonnal és annyiért viheted ami oda van írva.
Elmondom mi a kérdésem. Licitálni akartam egy ruhára, az előző licit adó adott érte 300 Ft-ot. Licitáltam 350-re, majd a szerver közölte, hogy valaki már ezt licitálta. A 300 Ft-os illető volt az, nem más. Automatikusan licitálgat helyette a gép vagy mi?
A teszveszen/vaterán hogy működik a licitálósdi?
További ajánlott fórumok: