Nem tudom ki hogy van vele, de én annyira szeretem, mikor a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Igen, bocsánat, én a leghosszabb nappalt írtam. Decemberben meg a leghosszabb éjszaka van.
Én mindkettőt szeretem. Amikor ősszel láthatóan sötétedik, akkor olyan jó otthon bekuckózni. Mi olyankor szoktunk gyertyát gyújtani, illóolajat párologtatni, meleg vacsorákat enni, közösen melegedni egy-egy bögre forró teával, takarókba csavarodunk.
Tavasz kezdetén, ahogy egyre világosabb lesz, egyre több minden fér a délutánunkba. Kibóklászunk a kertbe, rácsodálkozunk a hóvirágokra, később a kikericsekre, ibolyára. Megszólalnak az első füttyösebb madarak és olyan finom illata lesz a levegőnek. Szóval mindkettő fantasztikus!
Lehet szeretni a hosszú téli estéket is. Akkor van ideje a "lenyugvásnak", a pihenésnek. Lehet olvasni, filmezni, tanulni, egy-egy este összeülni a barátokkal (sokkal jobban ráérnek).
Számomra a tél a pihenés. Más évszakokban ott a kert, a házak felújítása, karbantartása.
De azért várom a tavaszt, mikor ki lehet szabadulni és a télen összeállított terveket megvalósítani. Beindul az Élet.:)
Igen,de ez a jelenség nem most van.
Épp megyünk be az "erdőbe".
További ajánlott fórumok:
- Már nem szerelmes, mit tegyek? Annyira szeretem, mégis napról napra meghalok...
- Annyira szeretem, amikor a páromat kiöltözve látom. Imádom,...
- Annyira szeretem az őszt. A jó levegőt, hűvös reggeleket,...
- Annyira szeretem a matrózblúzomat, hogy legszívesebben...
- Annyira szeretem és annyira fáj!
- Már nem szeretem annyira a férjem.