Nem tudok az apukámmal dűlőre jutni. Mit csináljak? (tudásbázis)
A vilagon semmit nem tudsz csinalni , es en a helyedben nem is csinalnek vagy mondanek semmit !
Amikor a parodat valasztottad , tudtad hogy , mi a helyzet , hogy erez az apukad ? ! Ez nem fog megvaltozni csak azert mert te maskeppen szeretned !
Az en edesanyam pl olyan fiut valasztott ferjenek (az en apukamat:) aki nem felelt meg az edesanyjanak ! A következmenye ennek az lett hogy , az en anyukam semmit nem kapott az anyjatol ! (tehat ki lett tagadva!) mindent az anyukam huga örökölt !
Szia!
Tudom, nem vigasztal, de nem csak a tiéd ilyen. Sajnos az enyém is.
Az egyik hozzászóló feltette a kérdést, hogy a testvéred fiú-e vagy lány. Én is kíváncsi lennék rá. Az ő magyarázatával nem értek teljesen egyet. Lehet abban is van valami, de pl az én esetemben az a baj, hogy én nem fiú vagyok, főleg úgy hogy én vagyok az idősebb.:(.
Az ember próbál sokmindent cselekedni, hogy ezeket a dolgokat megváltoztassa, de minnél jobban görcsöl rajta: annál rosszabb.
Nem tudom pontosan, de az én anyukámnál a baba pozitív változást látszik hozni :-)! Remélem nálad is így lesz!!
Sziasztok!
Olyan gondom lenne h nem lehet apukámmal dűlőre jutni.
Már 4 éve vagyunk együtt párommal, most vettünk lakást és úgy néz ki h jön a baba.
És apukámat nem érdekli. Meg se kérdezte mit mondott az orvos. Bezzeg mikor tesómnak jött a gyerek akkor körbe ugrálta őket. Attól h nem szereti a páromat már az se érdekli mi van velem?
Nem lehet vele beszélni mert csak összeveszünk.
Mit tudok tenni? Már inkább kerülöm mert nem bírok vele egy légtérbe lenni. Miért ilyen az apám???
Miért az enyém ilyen? Miért nem engem néz? Azért ez már bunkóság nem?
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak szerintetek, ha le akarok legalább 20 kg-ot fogyni, de reggel 8 körül, délben fél 1 körül és este fél 8 körül tudok enni?
- Nem tudok jól lovagolni a barátomon. Valami tanács, hogy mit tegyek mit csináljak máshogy? Nem tudom elengedni sem magam...
- Este nem tudok elaludni éjfél elött! Mit csináljak?
- Mit csináljak, hogy legyen székletem? 2 műszakban dolgozom és délelőttös héten nem tudok wc-zni.
- Van egy csomó poszterem, de nem tudok velük mit kezdeni, kidobni meg nem akarom őket! Mit csináljak velük?
- 4 hónapos babám köhög, tüsszög, első körben mit csináljak amíg nem tudok orvoshoz menni?