Nem tudná valaki pontosan a mai vacsoracsata desszertjének a belga csokitorta pontos elkészítését? Köszi (tudásbázis)
6. 63tücsök
2008. márc. 29. 09:23
A 3 tojás fehérjét verjük keményre. Majd rakjunk a konyhagépbe fél bögre lisztet, fél bögre kristálycukrot és két joghurtot és egy zacskó sütőport. Ezeket kezdjük el keverni, majd adjunk hozzá három tojás sárgáját és egy csipetnyi sót. Keverjük simára, ha megvan, öntsük hozzá a 60-70 gramm kakaóport. Amikor kész, vegyük ki, tegyünk hozzá mézet és lassan egy irányba egy nagyfejű fakanállal kevergetve adagoljuk hozzá a tojásfehérjét. Amikor ez is benne van, kb. 15 dkg vajat és két tábla jó minőségű fekete csokoládét olvasszunk meg. Ha ez is kész, öntsük a masszába a sűrű krémet, majd egy kivajazott kör alakú teflon tepsibe. Nagyjából 15 percig süssük 140 fokon légkeverésen, majd hagyjuk egy kicsit kihűlni és narancs, illetve lime lekvárral találjuk
5. daroki
2008. márc. 28. 18:32
Sztem majd holnap csekkold le a honlapot,hátha alaposabban felteszik.
4. ancsi54
2008. márc. 28. 18:22
Csak valami kutyulás van benne.
3. 1f94b431f3
2008. márc. 28. 18:18
Szia.A vacsoracsata.hu oldalon felvan tüntetve a mindenap főzött ételek receptjei.Remélem segítettem.
2. 8e537814aa
2008. márc. 28. 18:17
az rtl honlapján minden recept fönt van.
1. ancsi54
2008. márc. 28. 18:14
Nem tudná valaki pontosan a mai vacsoracsata desszertjének a belga csokitorta pontos elkészítését? Köszi
További ajánlott fórumok:
- Hogy kell elkészíteni a resztelt májat, hogy puha maradjon?!
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Valóban visszaélésnek számítana az általam elkészített e-mail cím használata, amit én készítettem egy cégnek?
- A paraj finom? Hogyan kell elkészíteni, ti hogy szoktátok?
- Spenótot hogyan lehet finoman elkészíteni?
- Mi lenne a menü, ha tefőznél a Vacsoracsatában?