Nem tetszenek ezek az újfajta, szakállas karácsonyi manók!... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nekem sem. Egyet kaptam pár éve, valahova elsuvasztottam.
Diótörő figuráim viszont vannak, a nem giccseseket szeretem.
Én meg nem értelek mi a bajod velük. Most nézd meg ezt. Baromi cuki. Így ahogy van mindent elfogadnék innen a képről. 🥰🥰
Nem vagy egyedül az ellenérzéseddel. Viszont a manókedvelők sincsenek egyedül. Szeretem a manókat. Színtől, nagyságtól, formától függetlenül. Szemeseket, szemetlen szemteleneket egyaránt.
Van két nagy manóm, és több kicsi. Két manópárom is van, egy piros ruhás fiú és egy lány ül egy mini fa szánkón. A másik szánkón zöld ruhás manócskák ülnek.
Van, akinek ez túlzás. Nekem nem.
Ja, és „buta fejű” rénszarvasaim is vannak. Sőt, ledfüggönyöm is, és esténként már egy hete világít.
Írom ezt dicsekvés nélkül, és egyáltalán nem tartom elképesztő dolognak, hogy ilyen vagyok. 🙂
De jó, hogy nem vagyok egyedül! 😅
Az elmúlt évek karácsonyi áruválasztékát elnézve az a benyomásom, hogy jó dolgunkban már nem is tudjuk, mit kéne még kitalálni?! Erős túlkínálat van teljesen felesleges dolgokból is, ráadásul már november elején elindult a karácsonyi őrület..! A különböző üzleteknek rajongói csoportja indult a közösségi médiákban, ahol nők tömegei fogalmazzák meg bánatos gondolataikat azzal kapcsolatban, hogy nekik nem sikerült bugyuta fejű rénszarvast vagy ledfüggönyt vásárolni. A másik oldal meg dicsekszik, hogy ő viszont kapott (!), mire a kesergő csapat kérlelni kezdi, hogy neki is vegyen és postázza el. A letámadott fél megijed a felkéréstől, és dühösen közli, hogy szálljanak le róla, ő csak megmutatta, hogy neki sikerült a vásárlás, legyen szíves mindenki vele együtt örülni, nem pedig piócaként rátapadni és zaklatni őt különböző, már-már irreális kéréssel, hogy ő idegeneknek vásárolgasson meg postázgasson buta fejű rénszarvasokat!
Valami egészen elképesztő dolog ez!
Persze nem sok köze van a szemenincs manóhoz, mert ővele roskadásig tele minden polc (szerencsére!!!🤦♀️ ).
Csatlakozom, nekem sem tetszenek.
És akkor még ott vannak a Gorjuss babák, azoknak se orruk, se szájuk, csak szemük van. Kik találják ki ezeket a förmedvényeket?
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?