Nem szabad komolyan venni egy kapcsolatot sem. (beszélgetős fórum)
Szerintem minden kapcsolatot komolyan kell venni... és ha vége azt is... hm persze észre is kell venni! :o)
a görcsös ragaszkodás mindenképp ártalmas
Én nem vagyok rá képes,pedig jót tenne.
Akkor meg mi értelme az egésznek..?
Szerintem meg kell...
nemrég olvastam, hogy bebizonyították, hogy nem múlik el a szerelem :)
[link]
lehet,hogy ezt meg kéne fogadnom..
Kinek hogy jön be. Nekem 40 éveműködik.
Én most csak egy dologra tudok koncentrálni,igy minden más elhanyagolható esetemben.Épp a cigiről akarok leszokni..
Lehet, hogy hihetetlen, de szeretem. Ezt a szeretetet már nem lehet összehasonlítani a szerelemmel. Nehéz elmagyarázni, hogy ha szeretem a férjem, hogy fér bele az új szerelem? Nem tudom!Ez van. Egyelőre kiváró állásponton vagyok.
Nem tudom.
Szereted a férjedet? Én ha nem szeretném a férjemet,akkor nem maradnék vele. Akkor sem, ha nincs harmadik fél.
Egy harmadik fél,vagy megerősíti a kapcsolatot vagy végképp tönkreteszi azt.
Nincs. Még nem is nagyon lenne miről tudnia. Nagyon bonyolult ez. Ezért írtam, hogy ha házasságon belül vagy és jön a villámcsapás, nem olyan egyértelmű a házasság felbontása, illetve a vallomás. Legalábbis az új kapcsolat elején. Mi van akkor, ha ez csak egy fellángolás? Ha csak az, az is hazugsággal jár. Vágjunk bele a válási procedúrába egy érzés, 1-2 találkozás miatt?
Pl. Az én férjemet komolyan lehet venni, az élet minden területén. És vannak házasságok, kapcsolatok amik igen is jól működnek:)
Igen, biztos sok házasság laposodik el,miután kirepültek a gyerekek. De ennek nem feltétlenül kell így lennie. Úgy biztos hogy nehéz,ha csak Te teszel a kapcsolatotokért.
És erről a bizonyos villámcsapásról a férjednek fogalma sincs?
Persze, igazad van és szurkolok, hogy ez ne is változzon meg Nálatok. DE... és itt van, ami megkülönböztet engem Tőled. 5-10-15-20-25 évnyi házassággal a hátam mögött még én is így beszéltem. Igaz, még a lehetősége sem csapott meg. Most sem azért jött, mert 27 év házasság van a hátam mögött,...de talán mégis. Ekkorra a legtöbb házasság beszürkül, a gyerekek felnőnek, a kommunikáció ellaposodik. Szinte gyerekfejjel mentem férjhez és a házasság szintentartásához két emberre van szükség. Ha egyedül próbálkozik az ember, az ötletek hamar elfogynak. És akkor jön Ő. Villámcsapás.
A lehetőség megvan,de szerintem majdnem mindenkinek:) De én tényleg nem is akarom és nem is tudnám megtenni! Szerencsére boldog házasságban élek, öt és fél éve vagyunk együtt a férjemmel. Az évek során voltak köztünk viták is, de mindent meg tudtunk beszélni.
Viszont hazudni azt nem tudok.
Nálam már az egészen apró, kegyes hazugság is necces :-)
Messze áll tőlem. Csak próbálkozom érzelmeim leírásához a legmegfelelőbb kifejezéseket megtalálni. Amúgy a fórumot olvasgatva az én nyelvi képeim szegényesek egyes hozzászólóéhoz képest.
A kérdések költőiek voltak. Per pillanat még boldogan nyalogatom a rajtam ejtett sebeket. A zuhany akkor érkezik, amikor az általad említett méz betonkeménységűre cukrosodott a szememen. Legalábbis tartok tőle.
Lehet, hogy nekem már erre lenne szükségem, hogy végre észheztérjek.? Egyáltalán észhez szeretnék térni? Amúgy határozott nőszemély vagyok. Vagy mégsem?
Ha feleszmélsz. :)) Általában az eszmélés váratni szokott magára. :))
hazugság. másfelől nem értem, hogy vagy képes látatlanban megvádolni egy idegen embert, hogy ő tehet arról, hogy megcsalták. ez undorító.
Bocsi, nem bántásból írom, de azt, hogy inkább elválnék, mint megcsalnám a férjem, csak azok állítják, akik még a határán sem jártak ennek a cselekménynek. Amikor már benne vannak, már nem ennyire egyértelmű. Hidd el, belekerülni egy pillanat műve.
Ezzel egyetértek. De ahogy magamról is tudom, hogy soha nem csalnám meg a férjemet(inkább elválnék, ha úgy érezném),abban is biztos vagyok, hogy sok férfi nem csalná meg a feleségét.
Tehát szerintem ez nemtől független..
Oké,hiszek.De nem változtat semmit.Nem akarom elhagyni a párom mert szeretem őt.
Én nem vagyok férfi, ...de amiket leírtál magadról, azok olyan tulajdonságok, amelyekre büszkének kell lenned! Ha eddig ezt a szemedre vetették, akkor ők voltak a hibásak, nem te!
Annyian győzködünk itt, hogy jobb sorsra vagy érdemes, higgy nekünk!
Akkor abba is gondolj bele,hogy hány asszonyka csalja az uracskáját...
Nem lehet általánosítani.
Nem.De feltünt hogy sok van belőlük errefelé.
További ajánlott fórumok: