Párkapcsolat - szabadság (beszélgetés)
remélem a társának gondol ,de megprobálom szépen megbezsélni vele a dolgokat
,hogy ugy kezeljen mint a társát.
Hmmmm ..... most az a kérdésed, hogy egy kapcsolat úgy jó-e, ha a férfi dirigál a legpitibb dolgokban is, a nő meg engedelmeskedik mindenben?
Szerintem nem egészséges, ha egy nő teljesen feladja önmagát egy pasi kedvéért, és nincs önálló akarata, döntése ..... így nagyon eltorzul a kapcsolat, ami hosszútávon semmiképp sem jó a nőnek ..... ez így inkább birtokviszony, nem párkapcsolat .....
Igaza van Tidikének, próbáld meg megállni, hogy nem hívogatod. Meglátod, meg lesz az eredménye! :)
A csajos buli, pedig nagyon jó ötlet! :DD
Igaz nehéz megállni, de én is így gondolom. :) Azt hiszem ez egy vízválasztó lesz a kapcsolatunkban, mert ugye eddig ilyen még nem volt...
De ahogy Titeket olvaslak, szerintem csak én fogom fel ilyen tragikusan a dolgot... Azt hiszem muszáj lesz kicsit megváltoznom, különben nem lesz jó vége!!!
:o)))))))))))))
Kaja, pia, zene, tánc, dumcsi, csajos dvd-k ...... csak rajtatok múlik! :oDDDD
aha:))
nem vagyok szép látvány piásan:)
Na ugye,hogy ugye!!:)))))
Music,dance,romantica,és dumcsiparty!!!:)))
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Van aki gyerekvállalás helyett a szabadságot választja?
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Szabadság a párkapcsolatban - kinek mit jelent?