Nem rég vettem be egy Escapelle tablettát és most megint baleset történt, be lehet venni? Mit lehet tenni? (tudásbázis kérdés)
Akkor az már nem fog hatni...
Elmehetsz még egyért,de ne sűrűn csináld ezt mert magadnak csinálsz bajt.
És ha védekeztek hogy történt a baleset mert ez is fontos,a doki is kérdezni fogja valószinűleg.
Milyen gyakran használható az Escapelle?
Kizárólag sürgősségi fogamzásgátlásra szabad az Escapelle-t használni, és nem rendszeres fogamzásgátlóként. Amennyiben egy menstruációs ciklus alatt többször is használja az Escapelle-t, az kevésbé lesz megbízható, és nagyobb valószínűséggel borítja fel a menstruációs ciklusát (vérzését).
Az Escapelle nem a fogamzásgátlók szokásos elvén működik.
Ennyit írtak róla, szerintem be lehet venni, csak következménye lehet.
"Milyen gyakran használható az Escapelle?
Kizárólag sürgősségi fogamzásgátlásra szabad az Escapelle-t használni, és nem rendszeres fogamzásgátlóként. Amennyiben egy menstruációs ciklus alatt többször is használja az Escapelle-t, az kevésbé lesz megbízható, és nagyobb valószínűséggel borítja fel a menstruációs ciklusát (vérzését)."
Tehát beveheted, mert végülis mi mást tudnál tenni? De oda kellene figyelni kicsit, mert majd nem győzöl orvoshoz járni, ha felborítja a hormonháztartásodat, és egy valag pénzbe meg csomó idegeskedésbe fog kerülni.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen tablettát használtok gépi mosogatáshoz?
- Érdemes kiváltani a Frontin tablettát?
- Tényleg igaz, hogy ha a gyereknek megfázás ideje alatt is adjuk tovább a multivitamin tablettát, hogy csak a bacikat erősítjük vele?
- Használ valaki Anorex tablettát?