Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan küzdjem le a félelmeimet? fórum

Hogyan küzdjem le a félelmeimet? (beszélgetés)

15. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 05:58
Ebben az esetben is ne félj a haláltól, de ugyanakkor küzdj ellene.
14. Regin_a (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 21:49

A 4. út állitólag elég veszélyes a baromarcú kamionoaok miatt, de egyet se félj, tedd meg az utat mert benned marad a félsz

Ha leesel a lóról "kötelező" azonnal visszaülni, ha a ló akadályt vert , neki kell újból ereszteni azonnal

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Amaunet)
tegnapelőtt 21:05
Igazad van,nagyobb utat 3 éve csak vonattal vagy busszal megyek.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Regin_a)
tegnapelőtt 21:04
Köszönöm szépen,az a félelem csak forgalmas főúton jön elő ( kamionok miatt ) kisebb mellékutas helyeken akár kimegyek a világból is,csak ne főút legyen tele kamionnal.Egyszerűen nem értem az okát...
11. Amaunet (válaszként erre: 9. - Görögtánc)
tegnapelőtt 20:32

30 éve van jogsija. Ha 30 év után megjelent a félelem az bizonytalanná teszi a vezetésben. Akár pánikolhat is ő maga lesz, aki megteremti a veszélyes helyzetet.

Lehet élni vezetés nélkül, el lehet jutni busszal is bárhova és ezzel nem cincálja tovább az idegeit.

Még mindig jobb, mintha majd 80 évesen magabiztosan szembe megy a forgalommal.

10. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:58
Most menj busszal. Ne ugorj azonnal fejest az egészbe, de idővel gyakorolj, hajts, ha kell oktatóval vagy valakivel aki jól vezet mert csak az fog átsegíteni a fóbiádon ha csinálod és idővel látod, hogy megy neked a vezetés.
9. Görögtánc (válaszként erre: 3. - Amaunet)
tegnapelőtt 19:56
Ha le akarja győzni a félelmeit akkor muszáj feszegetni a határokat. Üljön mellette valaki az elején, ne menjenek messzire. Stb.
8. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:53

Megértelek! Hasonlóképpen vagyok pedig nem egy egy rövid életet motoroztam autóztam

Kellene nekem valaki aki csak elkisér ide oda, nem a kisvárosban ahol élek. 45évet közlekedtem Pesten és majrézok odaautózni

Ilyen nincs,úgyhogy mentem Bp-re meg ahova kellett A kényszer...

Lazits és csakazért is indulj el, aztán megveregetheted a vállad :)

tegnapelőtt 19:45
Nem tudom,egyszerűen ez a fóbia alakult ki nálam,mindegy milyen az autó,rettegek ettől. Sajnos nem opció az újabb autó,ezt is Anyukámtól kaptam. Nem tudok venni jobbat. Itt a fejemben van ez a félelem,a rengeteg baleset miatt ezen az úton.
tegnapelőtt 19:35

Azért teljesen felesleges odamenni, akkor is, ha nem félsz, hogyha telefonálásra is felírják.

Egyébként rossz, veszélyes állapotban van az autód, vagy miért félsz attól, hogy csakúgy leáll? Nem opció újabbat, megbízhatóbbat venni?

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Amaunet)
tegnapelőtt 18:46
Vagy aznap telefonálok,hogy írják fel a gyógyszereimet. Csak azért kellene mennem.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Birebora)
tegnapelőtt 18:40
Nem volt, az autótól félek,hogy megáll vagy amiatt lesz balesetem
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 18:30
Ha félelmeid vannak jobb, ha busszal mész.
tegnapelőtt 18:30
Mitől félsz? Történt valami? Baleseted volt?
tegnapelőtt 18:08
30 éve van jogosítványom,régebben a világból is kimentem kocsival,bármilyen időben. Mára olyan félelmeim vannak,hogy nem merek már sötétben városon kívül vezetni.Rettegek,hogy megáll alattam a kocsi vagy baleset lesz,és ez már nappal is előjön.Mennem kellene orvosi vizsgálatra a szomszéd városba,de mivel a 4-es főúton kell menni nem merek elindulni. Hogyan küzdjem le? Vagy jobb ha busszal megyek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook