Hogyan küzdjem le a félelmeimet? (beszélgetés)
A 4. út állitólag elég veszélyes a baromarcú kamionoaok miatt, de egyet se félj, tedd meg az utat mert benned marad a félsz
Ha leesel a lóról "kötelező" azonnal visszaülni, ha a ló akadályt vert , neki kell újból ereszteni azonnal
30 éve van jogsija. Ha 30 év után megjelent a félelem az bizonytalanná teszi a vezetésben. Akár pánikolhat is ő maga lesz, aki megteremti a veszélyes helyzetet.
Lehet élni vezetés nélkül, el lehet jutni busszal is bárhova és ezzel nem cincálja tovább az idegeit.
Még mindig jobb, mintha majd 80 évesen magabiztosan szembe megy a forgalommal.
Megértelek! Hasonlóképpen vagyok pedig nem egy egy rövid életet motoroztam autóztam
Kellene nekem valaki aki csak elkisér ide oda, nem a kisvárosban ahol élek. 45évet közlekedtem Pesten és majrézok odaautózni
Ilyen nincs,úgyhogy mentem Bp-re meg ahova kellett A kényszer...
Lazits és csakazért is indulj el, aztán megveregetheted a vállad :)
Azért teljesen felesleges odamenni, akkor is, ha nem félsz, hogyha telefonálásra is felírják.
Egyébként rossz, veszélyes állapotban van az autód, vagy miért félsz attól, hogy csakúgy leáll? Nem opció újabbat, megbízhatóbbat venni?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan küzdjem le az édesség utáni vágyam?
- Komfortzónából hogy lépjek ki? Hogy győzhetem le a félelmeimet?
- Hogyan küzdjem le a türelmetlenségemet és a sietség érzését az alábbi helyzetekben? Milyen módszer/terv alapján? Már nagyon frusztrál ez
- Hogyan küzdjem le a nassolás utáni vágyamat?
- Hogyan küzdjem le a túlérzékenységemet? Könnyen elérzékenyülök, sírva fakadok akár mérgemben is.Ha igazságtalanság ér, sírós lesz a hangom.
- A klóros tisztítószerekkel kapcsolatban szeretnék kérdezni, furcsa félelmeim vannak, biztonságos a használatuk? Vannak veszélyei?