Nem ismertem Tompos Kátyát. Szerintem azoknak a fele sem,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én sem ismertem Tompos Kátya munkásságát.
De, mint tudjuk a kollégái a kínai gyógykezelésére gyűjtést szerveztek. Ennek nagy hangja volt a médiában. Innen lett "ismerős" a név. Tompos Kátyát, mint embert nagyon sajnálom!
Sokan búcsúznak tőle, sokan méltatják nagyságát. A köztársasági elnöktől kezdve az utca emberéig. Talán már kissé "túltolják" az emlékezést! Mintha szinte már "versenyezne a művészvilág," hogy ki beszélt az elhunyttal utoljára?! Kinek-, mit mondott utoljára? Ki látogatta meg utoljára stb.?! ( Magánügy tudom, de az én fiam is meghalt másfél éve! Mint anya, tudom sajnos, hogy mit jelent a gyermekemet az utolsó útjára kísérni!)
És ilyenkor bántja a lelkem, hogy ebben a kis országban csak igen kevés ember privilégiuma, hogy eljut Kínába. (A "igazán nagy emberek" pedig sosem lesznek rákos betegek?) Többségünknek pedig marad a kemoterápia-, sugárkezelés?! És a fohászkodás Istenhez-, az Univerzumhoz...vagy...??
Én sem ismertem a munkásságát igazából és csak
"A magányos csónak" című számot hallottam tőle.
De akkor is bántja az igazsagerzetemet, hogy itthon nem lehetett meggyógyitani.
Csak beteg ne legyen senki, mert semmi kilátás szinte a gyogyulasra, mert elszivarog a tb re befizetett pénz.
Szóval elkeseredett vagyok és szomorú emiatt és sajnálom persze ezt a gyönyörű, tehetséges, fiatal nőt!
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!