Nem akar működni a nyomtatóm, hibaüzenetet közöl. Mi lehet a baj? Segítsetek! (tudásbázis)
Nyomtatás indításánál jelzi, hogy a patron tintamennyisége minimális és mutatja az ábrát is mellé.
Lehet, hogy üres,(sőt, biztos vagyok benne) venni akarok bele egy újat, de addig nem, amíg biztos nem vagyok abban, hogy normálisan működik! Vagy ez hülye elgondolás? Addig ne is várjam, hogy működik, míg nem teszek bele teli patront?????
Anyukáméktól hoztuk el, rég nem volt használva, de nem volt belőle a patron kiszedve! Attól még lehet, hogy esetleg be van száradva???
Találtam egy oldalt, ha gondolod, itt leírja, hogyan kell elhárítani a nyomtatópatronos hibát, stb
az 53-54 oldalon van
Nincs benne tinta, de olyankor nem azt kellene kiírnia, hogy "A tintapatron kiürült, rendelés kér-e?"
Egyébként Hp deskjet 3550-em van.
Mert ha valami baj miatt ír ki ilyet, nem veszek bele új patront. Tanácstalan vagyok!
Sziasztok!
A nyomtatónk nem akar nyomtatni, ezt írja ki:
" A fekete nyomtatópatront nem megfelelően telepítették. Vegye ki a fekete nyomtatópatront és helyezze be újra! "
Kiveszem, vissza teszem és ismételten csak az előző hibaüzenetet írja ki! Mi ilyenkor a teendő?
Nem lenne jó a gép????
További ajánlott fórumok:
- EXCEL-ben jártasak, segítsetek!A nyomtatóm egy adott dokumentum egy adott sorát nem hajlandó kinyomtatni. Miért?
- "A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt..." hibaüzenet esetén mit lehet tenni?
- Miért nem ismeri fel a nyomtatómat a gép?
- A nyomtatóm mitől hagy ki egy ujjnyi széles sávot az egyik oldalon?
- Epson sx125 nyomtatómból kifogyott a cián szín. Be lehet állítani valahol, hogy csak feketében nyomtasson?
- Canon MP240-es nyomtatóm hibaüzenete, hogy nem ismeri fel a színes patront. Hogyan tudok így vele nyomtatni?