Epson sx125 nyomtatómból kifogyott a cián szín. Be lehet állítani valahol, hogy csak feketében nyomtasson? (tudásbázis)
Ha nyomtatókkal foglalkozol segítenél a nyomtatómmal. Az a problémám hogy van egy cannon i250 (régi) nyomtatóm és egyszer csak nem akart rendesen színeset nyomtatni akkor állítottam ezt jó volt utána megint bedöglött. Kimostuk a fejet hátha az a baja mindent szépen kitisztitottunk. Visszahelyeztük a fejet de ekkor már kiírta hogy nem érzékeli tegyük be illetve ez már mosás előtt is jelentkezett hogy sárgán és zölden villogot a 7:1 arányba és azóta meghalt. Új patron is lett véve bele azzal se akart mükődni. Próbáltam a neten rákeresni ott olyat írtak hogy valami lapszámláló telt meg. Kipróbáltam az se müködött mint az oldalon néhány embernek. Már a neten is kerestem nyomtató szervizelőket válasz: keresd meg a hozzád legközebbi cannon szervizet és vidd be oda. Hát ezt én is tudtam volna mondani. :S:S:S A másik hogy közbe kaptunk egy Epson sx125 nyomtatott de ezek a tinta fejek nincsenek benne na most ebbe kéne venni remélem az utángyártottat elfogadja az kb. milyen árba lehet én a neten olyan 700 ft/db áron láttam nem tudom ez drága e vagy nézem meg helyi boltba hátha olcsóbb.
Segítséged előre is köszönöm :) Andy ;)
Az sx125-höz én még nem találtam utángyártottat!
Ha tudsz, légyszi priviben adj linket! Mert én tuti nem veszek erdetit, többe kerül, mint az egész nyomtató :(
Nekem is az van benne és nem írt ki semmit :)
Viszont elsőre elnéztem a dolgot és SX215-be valót vettem, na azt nem ismerte fel..
működik! Én csak azt teszek bele. Nekem is kiírja, de nem kell vele foglalkozni.
Sőt,mikor kiírja, hogy már nem mérhető a tinta szintje, akkor a számítógépen a nyomtatónál beállítom, hogy folytassa, függetlenül a tinta mennyiségétől és tökéetesen nyomtat.
Új kérdés! :)
Lexmark c510 lézernyomtató. Kifogyott a cián, így egyáltalán nem nyomtat. Megtölteném a tonert töltőfestékkel, utána működni fog? Ezek nem chipes tonerek.
Hát nem tudom. Biztos igazad van.
Én vettem egy szettet, és nem fogadta el.
Igaz, nem pont sx125-ös nyomtatóm van.
Na ez viszont nem igaz.Én nyomtatókat és patronokat árulok és az utángyártottat is elfogadja, ha egyszerre van lecserélve mind a négy patron.Vagyis négy utángyártott van benne.
Viszont tényleg nem nyomtat ha egy patronból kifogy a tinta. Nem másol és nem is szkennel.
További ajánlott fórumok:
- EXCEL-ben jártasak, segítsetek!A nyomtatóm egy adott dokumentum egy adott sorát nem hajlandó kinyomtatni. Miért?
- Szülő halála után meddig "szoktak" feketében járni?
- Meddig kell feketében járnom?
- Ha távol élő tesvérem halt meg meddig kell feketében járnom(vagy nem muszáj)?
- Mért van az, hogy a nyomtatóm ugyanazt a képet nyomtatja ki mindig pedig beállítom, hogy mit nyomtasson?Kérlek segitsetek.
- Hogyan tudom a nyomtatómnál beállítani, hogy csak 1 példányt nyomtasson?