Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nekrozoospermia (halott spermiumok) fórum

Nekrozoospermia (halott spermiumok) (beszélgetés)

2013. máj. 6. 09:23

Mucus

Mi Szűcs doktorhoz jártunk.Keresssétek bátran!!

A klinikán volt,utána átment a másik nagy kórházba(Kenézi talán). A fer 14 honlapján ott van a neve az ajánló orvosok között.

Nekünk a biopsziát ő csinálta a páromnak.

(talán Miklós,ha jól emlékszem).

Sok sikert!

9. Mucus22 (válaszként erre: 7. - Bogica977)
2013. máj. 5. 15:33
Köszi, de debreceniek vagyunk, először itt néznénk szét. Maca Vibét is hallottam, láttuk is a DM-ben, de most ezt a Biotech-eset megpróbáljuk, 3 havi kúrát, aztán ha nem jön össze, következik a Maca :)
2013. máj. 4. 21:40
Ajánlom, hogy Kopa dokit keressétek fel, ő ezekben nagyon otthon van és nagyon alapos.
2013. máj. 4. 15:22

Mucus

Nem csak a FER 14 van.Van egy csomó olcsóbb készítmény is.

Maca vibe,ezt drogériákban is lehet kapni.

Hatásos lehet a C és E vitamin kombója is,1000 MG -os dózisban,kúraszerűen.Vagy a Q10 koenzi még mellé.

Ginzeng.Kinek mennyit bír a pénztrárcája.

Választék szerencsére van bőven.

A SOTE n rendel Kopa Zsolt.Nagyon jó andrológus.Próbáljátok meg felkeresni.

Vagy magánban van a Körúti Orvosi centrumban is.

Homeos bogyók is vannak.Argentum metallicum,azt is érdemes megpróbálni.

Kalappal!!

6. Mucus22 (válaszként erre: 3. - Bogica977)
2013. máj. 4. 14:54

Most a második leletre ezt irták: Total astenozoopsermia. Utánanéztem, és ezt találtam: alak és a spermaszám normális azonban az összes spermium fele mozog csak

Na jó, de neki leirták hogy 100% mozdulatlan!!

Nekünk is a FER 14-et ajánlotta, vagyis a kezébe nyomott egy szórólapot. De sajnos az nekünk nagyon drága, igy utánanéztem több helyen is, és most megvettük a Biotech USA férfivitaminját. Abban nagyjából hasonló vitaminok, hasonló arányban vannak, mint a FER 14-ben

5. zebracsikó (válaszként erre: 4. - Mucus22)
2013. máj. 4. 14:54

Felháborító az asszisztens és a doki tapintatlansága.

Keresnetek kell egy megértő és hozzáértő orvost.

Itt találtam pár információt ehhez:

[link]

Sok sikert kívánok Nektek!!

4. Mucus22 (válaszként erre: 2. - Zebracsikó)
2013. máj. 4. 14:50

Képzeld, a doki semmit de semmit nem mondott.. :( sztk-ban voltunk, 2x is. Az első alkalommal az asszisztens a folyosón max hangerőn, teli váróban közölte az eredményt. A kontrollon meg behivták a férjemet, és az orvos rá sem nézett, a számitógépbe irogatott...

Meg nem kérdezte volna hogy vajon mi lehet az oka ilyen fiatalon? (ősszel lesz 30)

Nem szoros az alsónadrág? Nem végez ülő munkát? Vagy rázkódással járót? Vagy akármi...

Ja, vettek tőle vért, anyi van a papirjára irva, hogy hormonpanel, és vércukor (délután fél 1-kor, meg nem kérdezték volna, hogy ebédelt-e esetleg)

3. Bogica977 (válaszként erre: 1. - Mucus22)
2013. máj. 4. 14:45

Szia

Nálunk azoospermia volt elsőre.0 db volt a mintában.Majd a biopsziában már találtak,de vagy fej vagy farok nélküliek voltak.

Magyarul használhatatlan volt mind.

Nekünk FER 14 et ajánlottak és segített is szerencsére.Teljes életmód váltás mellett,rengeteg zöldség,hal és tengeri dolgok..sikeresen javult a számuk,lett is spermium és mozgott is.Lombik program segítségével lehet így baba.

Sok aikert és kérdezzetek meg több dokit is,ne csak egy véleményt.

Kitartést!!

2. zebracsikó (válaszként erre: 1. - Mucus22)
2013. máj. 4. 14:43

Biopsziával nem tudnak épeket nyerni?

Doki mit mond?

2013. máj. 4. 14:35
2 vizsgálat alaján is azt állapitották meg a férjemnél, hogy nem mozognak a spermiumok! A száma megfelelő lenne (elsőre 25 millió/ml, másdjára 15 millió/ml) de 100%-ban mozdulatlanok. Kérem, aki hasonló cipőben jár, irjon, segitsük egymást lelkileg!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook