Nekem fáj, ezért leírom... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nekem fáj, ezért leírom...
Tudom milyen az, ha összespórolt pénzből veszünk valamit.
Valahogy jobban ragaszkodunk ahhoz a tárgyhoz, mint te is a bakancshoz.
A csaj fehérneműben kezdte és egy drogos ku*va lett a végére. És még meg sem jelentek a képek. És igen, a kliphez is az én bakancsomat kérték el. :(
Kép: bokáig a vízben... :(
A fotós haverodat sem értem,van a munkahely meg a magánélet.Én biztos nem kockáztatnám egyik barátomnak se a cuccát egy munka kedvéért,főleg úgy,hogy tudom mennyire fontos neki az a valami! Gondolom ezért ő sem kapott több pénzt,mert ő vitte a kelléket,csak negatívan jött ki belőle mindenki!
Te elvesztetted a bakancsodat, a barátod meg azzal a tudattal kell,hogy éljen,hogy részese volt abban,hogy tönkretett egy eszmei értékedet. És még fotók sem jelentek meg...
Az emlékektől nem tud senki megfosztani!
Máskor senkinek ilyet ne adj kölcsön, mert legközelebb tönkretett állapotba adják vissza.
Gondolom az árát sem téritették meg ez a legnagyobb szemtelenség más holmijára nem vigyázzni. Miért nem követelted téritség meg az árát, hiszen azt drága pénzért vetted. Megértem, hogy kellemetlen, de ez legyen a legnagyobb bajod. Üdv.Ágnes
ngyobb gondod sose legyen az életben!
Komolyan.
Tamara,igazad van!Nagyon 1etértek veled...ez 1 groteszk történet:D;)
Ui.:Belle Morte(cikkíró)-én megértő vagyok, ha jólesett kiírnod,leírnod akkor nincs semmi gond...
Hű nekem már annyi mindenem elrontottak és sok minden rosszul esett a tanulságom hogy nem adok kölcsönbe semmit,de azért cikket még nem írok róla!Ennél ért már és fog is súlyosabb dolog a világon.
Lesz majd neked is nagyobb problémád ha csak szerencséd nincs:-))Ne aggódj elfelejted ezt a kis hibát,és kárpótoltak legalább!
Jóvanna.
De azt hiszem, még látnod kell egyet s mást az életből :)
De most is tanultál valamit.
szia
tanulság: NE ADD ODA!!!! megmondod ez van keresenek máshonnan bakkancsot
Ha ennyire fontos neked egy "baki", egyszerű: Ne add oda senkinek! Vagy mellékelj használati utasítást.De komolyan.
Én is adtam már oda olyan tárgyat színházi előadáshoz(egy rokkát), amit az anyai nagyapám saját kezűleg készített.Elmagyaráztam mire vigyázzanak vele.Több, mint 100 éves lehet.Ha nagyapám 30 évesen készítette.
Ez így működik, szerintem.
A jóismerős az olyan, hogy a szájába rágod, hogy ez neked milyen rohadt fontos, nem? Tehát megbízol benne, hogy ezt megértette, és vigyáz rá.
A fotós "jóismerősöd" tojt erre, tehát vagy nem vagy valami jó emberismerő, vagy eleve nem kellett volna kölcsönadni valamit, aminek ekkora eszmei értéke van számodra. Miért nem mondtál nemet? Láthatóan tudnak új bakancsot venni, nem dől össze tőle a projekt anyagi kerete. Akkor meg?
Be akartál vágódni? Nem tudsz nemet mondani? Utólag jöttél rá, hogy milyen fontos ez a cipő?
Ha nekem rémálmaim lennének, hogy kölcsönadtam a tütüm/számítógépem/biciklim/könyveim - amik számomra fontos dolgok -, akkor inkább nem adnám kölcsön. Főleg nem úgy, hogy nem is privát használatra kell, hanem egy ilyen ipari jellegű dologra, mint egy forgatás, ahol totál káosz van és mindenkit szorít az idő.
Én sem értem. Érdekes, de sosem jöttek még oda hozzám, hogy kölcsön adnám e a bakelomat egy play boy fotózáshoz?
Engem az érdekelne, hogy történhet meg ilyen?
Kaptál pénzt a kölcsönadásért? Mert ugye ha bemegyek a kölcsönzőbe, hogy 2 napra kölcsönözzek egy gépet, akkor le kell tennem kauciót+a bérleti díjat, vagy egy DVD kölcsönzőben is van tagdíj és kölcsönzési díj.
Ha kaptál ilyet akkor vegyél másikat. Nem hiszem, hogy csak úgy kölcsön adtad egy fotózásra, aztán meg a klipp forgatására. Biztos volt bevételed is, nem?
További ajánlott fórumok:
- Csak leírom...
- Összeszedtem magam és leírom a szülésem történetét
- Légyszíves ajánljatok jó illatú női parfümöket! Leírom nagyjából, hogy milyet keresek.:)
- Segítsetek légyszi! Mi lehetett velem tegnap? Leírom a tüneteket.
- Kiskorom óta rágom a körmöm. Most 13 vagyok, és nem tudom abbahagyni. Ezért szeretném megtudni, hogy mit tehetek! Tud nekem valaki segíteni?
- 142 centi vagyok, már nem növök. 24es bicikli sztetek jó nekem? (aukciós oldalon venném, ezért nem tudom magamhoz mérni)