Néha azon kapom magam, hogy mások halálán gondolkodom. Ez miért van? (beszélgetés)
Ha a Sliders-re gondolsz, az párhuzamos dimenziókat mutat be.
Igen vannak ilyenek is, sőt! valaki meg a világát se tudja :)
Az a vonatkozás, amiben írtam a világot,( a december akárhányadikára "kiírt" világvége, meg mindenféle jóslatok) az A(!) világra utalt. Azt hiszem ebben egyetérthetünk. :)
Se szeri, se száma,annyi van.
Valószínüleg ahány csillagot látsz az égen az mind egy lehetséges világnak a központja.
Nézd meg a Slyder sorozatot:-) :-)
Egyébként mindenkinek van saját külön kis világa.
Álomvilága.stb.
Egyes gondolkodók szerint eltünnek az emberekből a gonoszságra való hajlamok.
Szeretném,ha a karácsonyi fórumokból már hiányozna az írótársak bántása,stb.
Én bízok benne,hogy hamarosan beteljesül reményünk.
Bízok a december 21.ében.
Szedd össze és irj egy -két könyvet
Minél nagyobb hulyeségek, annál mélyebb értelmet fognak belemagyarázni és elkapkodják
Lásd: Terézanyu
Helyes.
Szerintem az amiket írtok egy ismeretlenre,az rosszabb minden 123 fórumnál.
Szerintem ő egy jószándékú,kissé naív leányka,Aki még keresi a világot.
Szeretném,ha ilyenek lennének a legrosszabbak e gonosz és rosszindulatú világban.
nézd én sosem írok ennyi ostoba fórumot, így nem is lehet ilyeneket rám mondani. ahhoz indok is kell nemde?
na de mindegy is. a továbbiakban nem szeretnék reagálni, nem veszem fel a kesztyűt.
Ja, tudom, csak mókusnak írtam az előbb.. Felhúzott, hogy még nagyapámra is azt mondta kamu az egész... De már kipuffogtam magam itt! :D Szóval én budapesten 18. kerüleben lakom.
Ez azoknak szól leginkább, akik ugye nem hisznek nekem - ahelyett, hogy ezt szajkózzák kideríthetnék az igazságot is.
velem el lehet menni egy teázóba, leülni, viccelődni. Tényleg nincs sok barátom, de azok, akikkel rendszeresen lógok szimpinek és értelmesnek tartanak. (és gyerekesnek is, lököttnek, de szeretnek velem lenni és együtt szórakozni :D)
Ez is érthető.
A család-akár te is,tegyen bejelentést leírva a tényeket,lehetőleg 2pl.írásban.átvetetve.Akkor komolyan vesznek.
Tudtam, hogy érdemes visszanézni :)
Nos. Nem tudom az utolsókat kinek írtad, de nekem pl. nem ajánlottad fel, hogy találkozzunk, és bevallom őszintén miért jutna eszembe, ha még írva sem jutunk dűlőre? Bár már nagyon szívesen megismernélek. Nem tudom hol laksz, de szerintem nem egy utcával lejjebb tőlem..
További ajánlott fórumok:
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- 2 gyerekes Anyukák, segítsetek gondolkodni, kérlek!
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Mennyi idő mire megkapom a személyimet és mit kell magammal vinnem, hogy megcsináltassam, ha lejárt?
- Megszúrtam magam rozsdás tűvel és elég mélyre ment. Lehetséges hogy elkapom a tetanust?
- Azon kapom magam mostanság, hogy senki véleménye nem...