Nálatok hány fok van bent a házban/lakásban?Ahol gyerek van, van aki begyújtott? (beszélgetés)
Nálunk 20-21 van, és pici baba jól felöltöztetve. Ha ennél hidegebb van, befűtünk, de pont most olvastam, hogy a babáknak 20-21 az ideális, éjjel meg 19-20. Állítólag a bölcső halál miatt sem jó ennél melegebben altatni a babát. Mondjuk én abban már fázom, de 21-nél szerintem sem kell még pici babánál sem több éjszakára, nappalra meg 22.
pár napja egyszer befűtöttünk, és ma is, 22-23 fok van, ami szerintem kell az 5 hós babának (na meg a fagyos mamának:-D) ha jobb időlesz nem fűtünk, szerintem ne a naptár mondja meg, hogy kell-e fűteni:-)
Ha leheten tuti begyújtanánk, de a panelban sejanos nincs lehetőségünk.
Hajnalban szólt a kisfiam, hogy fázik :((((
Mára lement 17 fokra a benti hőmérséklet, így egy újabb réteg került ránk. Tüzelőt csak november elején tudunk venni, nem merjük még elhasználni a tavalyi maradékot, mert az csak cirka hét napra elég. És még csak szeptember eleje van.
A fürdő szerencsére kicsi, így forró vízet engedek a kádba, és ettől felmelegszik. Ott van a vetkőzés, öltözés, fürdés után uzsgyi a gyereknek (2,5 éves múlt) az ágy, jól felöltözve, betakarva.
Ablakot cirka 10 percre nyitok, nem akarom hogy még jobban lehűljön idebent a levegő. Még egy pár nap, és csak úgy emelkedni fog idebent is a levegő hőmérséklete :-)).
Sajnos nekünk már be kellett kapcsolni a fűtést,jéghideg volt a padlólap...
Nálunk a férjen azt mondja, kevesebbe kerül az a pár köbméter gáz, mint a gyógyszer, ha megfáznak!
3 évesek a gyerekeim, mostanság 20-21 fok van, de nem fűtünk.
Tavaly télen 16 foknál kapcsoltam be a fűtést...
Sajnos a nagy hidegekben hiába baromi sok a fűtésszámla, akkor is csak 18 fok van, 20 fok pedig a hálókban. :-(
Pedig nemrég szigeteltünk.
Nagyobb fűtésszámlát meg már ne nagyon bírnánk fizetni. :S
mi esténként begyújtottunk a fürdéshez kell a picinek a 24 fok. napközben 21fok van, 11hónapos a kicsi
mi családi házban lakunk, 18,5 fok volt a lakásban... és igen, be kellett kapcsolni a kazánt, aminek abszolút nem örülök, hiszen még csak szeptember eleje van....:(((((((((((
20-21 fok, és még nem fűtöttünk be, de ha így folytatja az idő, szégyenszemre befűtök :)
Villanykályhát kapcsolom be este,reggel meg ki.A fürdőszobában meg ugysz. a villany melegitőt még a fiam fürdetem.21fok körül van vagy 22.
mi panelban lakunk, és tök durva...egy szál pólóban és rövidnaciban sem fázok, pedig még nem kapcsolták fel a fűtést. de pl. anyukám, aki családi házban lakik, nála nagyon hideg volt, és be kellett fütteni.
hát ciki vagy nem, én aug.31.-én befűtöttem....fáztam nagyon :D
tegnap este is... ez van, bolond ez az időjárás....
Fűtünk már, muszáj-hideg van. 24 fok van most a lakásban, gyerek is van, illetve párom szereti a meleget, éjszakai munkát végez, ráadásul a szabadban-ezért örül a melegnek.
Nálunk egy kétéves és egy egyhónapos pici van. Mg hidg, bár nm tudom, hány fok. Este a gyerekszobában és természetesn a fürdőben a pancsi idejére bekapcsoltam a hősugárzót. Nagyobbom sose fázik, sőt, alig lehet éjjel betakarni még télen is, a hálózsákot meg nem tűri. A pici szereti a meleget, őt bárányszőrmés hálózsákba bújtattam - nem fázott és élvezte nagyon. :-)
Még nem fűtöttünk be, 20-21 fok van.
Nálunk nincs még gyerek. De már esténknt befűtünk és csak délelött kapcsoljuk ki.
Tegnapelőtt este begyújtottunk egy kicsit a vegyestüzelésű kazánba.Inkább csak a szemetet égettük el,ami a nyáron összegyűlt,és nem akartuk kirakni(pl pizzás doboz,és egyéb papír hulladék)
Olyan kellemes meleg lett tőle.
20 fok,sajna panelfűtés csak októberben lesz(azt hiszem)...
nem tudom,de mi fűtünk,nagyon fázósak vagyunk
20C. Még nem fűtünk, kisgyerek nincs, de az igaz, volt már olyan nap, amikor a kutyáimra pulcsit adtam a lakásban is :-)
megy néha az olajradiátor
3-honapos, kb 22-23C. nem futunk, remelem nem kell meg egy ideig, durva hogy majusban meg futeni kellett aztan itt az aug vege es szinte ujra kellenne...
Nálunk 23-24 fok van, nem kell fűteni, 10 hónapos baba mellett sem. Valószínű az ablakcserének köszönhető.
Nálunk bent a házban este 18:00 kor 17.5 fok volt, bekapcsoltam a fűtést, majd 21:00 kor pedig ki! A gyerekeknek a fürdésénél kell a meleg, hogy ne fázzanak meg!
20 fok volt bent valamelyik nap.
Akkor begyújtottam. Van egy mobil luxusventillátorunk, fürdetéshez este mindig beizzítom, hogy kicsit meleget csináljon.
A lányom 10 hónapos.
Imádom a hűvöset....most is nyitva vannak az ablakok....persze azért éjszakára már nem,de még nem gyújtok be ameddig tehetem!!!
21, 5 fok van. Még nem gyújtottunk be, 21 ig bírom:)
Mi begyujtottuk a konvektort de csak a napplaiban...18 hónapos a kisfiunk....neki muszály...19 fok volt:-(((
Nálunk is szép idö volt tegnap. Borsod. Mi 19foknál szoktunk begyujtani még szerencsére csak 20-21fok van a lakásba.
További ajánlott fórumok: